Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз силикона го махнах без да нагрявам.4 часа дялах като откачен...Но после ме хвана яд като не помръдваше стъклото , а уж бях изчекал силикона Ще пробвам да го отворя с нагряване , дано се получи.

Коментар

Ползвайте пистолет с горещ въздух за тоя силикон и леко при свалянето на стъклото, че стават грешки ....

Коментар

Ами ако има някакви чалъми, казвай ...Че ме е страх да не иде стъклото

Коментар

И аз си намерих перфектни прозрачни пръчки и живот и здраве в понеделник започвам операцията.В онзи сайт забелязах че са правили калъп за фаровете, което е супер идея
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
            И аз си намерих перфектни прозрачни пръчки и живот и здраве в понеделник започвам операцията.В онзи сайт забелязах че са правили калъп за фаровете, което е супер идея
            айде някои да ми прати и нс мен такива пръчки де ако някой иска да сяърши работа да пише да дам адрес поемам си всички разходи естествено
            BMW E39 2.5I
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ico83 написа:
              Interceptor написа:
              айде някои да ми прати и нс мен такива пръчки де ако някой иска да сяърши работа да пише да дам адрес поемам си всички разходи естествено
              Колега първо ще опитам дали ще се получи и после нямаш никакви проблеми да ти пратя ако не можеш да намериш

Коментар

Ей колеги ако ми кажете дали има подобни фарове за Крома от 1993 ще сум ви благодарен :D
                Fiat Croma 2.0TDi.d.
                Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Interceptor написа:
                  ico83 написа:
                  Interceptor написа:
                  Колега първо ще опитам дали ще се получи и после нямаш никакви проблеми да ти пратя ако не можеш да намериш
                  колега стига тая пръчка да е плътна дори и дане е кръгла става пробвал съм го но пръчката не беше плътна а от тея за щорите с прореза в средата кажи колкопари ги взимаш и да ми пратиш ако не ти е проблем че при мен няма или поне аз не намирам
                  BMW E39 2.5I

Коментар

За Крома не съм виждал - провери из гооглето за снимки на крома тунинговани - и ако видиш значи има и трябва се поразровиш
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Ами стана каквото стана .. (снимки по късно че нямам блутуут на компа и от някой друг ще ги сваля)Не външен вид не е чак толкова зле, но ако фаровете ви не са с лупи играчката е мн голяма. Лях калъпи от гипс иввивах, рязах и.. и ... голяма играчка. Сложих само околи дългите щото просто не ми останаха нерви да направя късите (доста по трудни са за извиване). После се оказа че ще опират в стъклото ако ги залепя на тази черна планка която е преди рефлектора и в крайна сметка се наложи да лепя върху рефлектора. А лепилото ми се оказа жълто и сега леко ме дразни като се загледам във фара. Взех санитарен силикон уж да издъжа на влага, но той пък не лепил ПВЦ и така Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 И накрая все пак с триста зора наместих всичко на мястото си и фаровете не изглеждат никак зле. Не се забелзва мн моя ейнджъл айс, ама и светодиодите ми не бяха от най ярките.В крайна сметка цялата опация си струваше единствено и само за да почистя фаровете си. Огромна промяна в светенето. Като нови са. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 П.П. За чистенето на силикона - нямам думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Колега ico83 Пръчките които взех от Мс Бриколаж струваха около 7 лв два броя по около 90см и бяха последните (сигурно са заредили). От тях ми остана една 60см и имам една от щори която е куха отвътре и ще ми донесат още една такава. Ако искаш мога да ти пратя това което ми е останало или да ти купя нови, но ще мога да ти ги пусна най-рано другата седмица

Коментар

Interceptor написа:
                        Ами стана каквото стана .. (снимки по късно че нямам блутуут на компа и от някой друг ще ги сваля)Не външен вид не е чак толкова зле, но ако фаровете ви не са с лупи играчката е мн голяма. Лях калъпи от гипс иввивах, рязах и.. и ... голяма играчка. Сложих само околи дългите щото просто не ми останаха нерви да направя късите (доста по трудни са за извиване). После се оказа че ще опират в стъклото ако ги залепя на тази черна планка която е преди рефлектора и в крайна сметка се наложи да лепя върху рефлектора. А лепилото ми се оказа жълто и сега леко ме дразни като се загледам във фара. Взех санитарен силикон уж да издъжа на влага, но той пък не лепил ПВЦ и така Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 И накрая все пак с триста зора наместих всичко на мястото си и фаровете не изглеждат никак зле. Не се забелзва мн моя ейнджъл айс, ама и светодиодите ми не бяха от най ярките.В крайна сметка цялата опация си струваше единствено и само за да почистя фаровете си. Огромна промяна в светенето. Като нови са. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 П.П. За чистенето на силикона - нямам думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Колега ico83 Пръчките които взех от Мс Бриколаж струваха около 7 лв. два броя по около 90 см. и бяха последните (сигурно са заредили). От тях ми остана една 60 см. и имам една от щори която е куха отвътре и ще ми донесат още една такава. Ако искаш мога да ти пратя това което ми е останало или да ти купя нови, но ще мога да ти ги пусна най-рано другата седмица
                        ми най-добре нови, че да мога да си ти ги платя, колкото си струват, ама да са от тея плътните, аз от другите кухите имам, но не ми вършат работа.
                        BMW E39 2.5I

Коментар

аз съм готов с моите фарове и съм страшно доволен от тях и мигачите потъмних леко и стана наистина, като оригинално
                          Прикачени файлове

Коментар

Трябваше да направиш прорези от вътрешната страна на пръстените - ефекта е много по добър. Иначе много добре си ги изработил

Коментар

Interceptor написа:
                              Трябваше да направиш прорези от вътрешната страна на пръстените - ефекта е много по добър. Иначе много добре си ги изработил
                              имат прорези колкото искаш.направих ги с мечик за да са точно и се получи идеално, а не свети много силно щото е на 9 волта у нас, а на 12 волта ше е по добре.

Коментар

чесно да ви кажа на снимката не ме кефи как свети само в горния край диодите да не са с лупи при мен ефекта е същия като го правех, но беше с кухи пръчки.Пусни ако може снимки и на 12 волта и на тъмно да видим ефекта.
                                BMW E39 2.5I

Коментар

Working...
                                X