Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нека сега някой каже, че е грозно
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

подобна снимка и аз съм виждал, а ако се постигне този ефект ще е идеално, а и тези фарове са от мареа доколкото знам. А колкото до мойте фарове днес сложих и лупи за да си е оригинално и по-късно фара би трябвало да е готов

Коментар

Anaboliy написа:
        Ми, а направи ги същите
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
          Anaboliy написа:
          Ми, а направи ги същите
          само да ми пристигнат фарчетата и ще видиш...
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

аз да се похваля вече и 2-та ми фара са готови, сложих лупата на единия и има огромна разлика в светенето и то в полза на лупата ) остава ми само да вържа ринговете и да сложа лупа на другия фар и всичко е готово
            Прикачени файлове

Коментар

Е колега дай да видим как свети само ринга на този пред шофьора са лупите нали? Изгасен фара изглежда много добре.А братле откъде намери лупи? Много ми стана интересно
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                Е колега дай да видим как свети само ринга на този пред шофьора са лупите нали? Изгасен фара изглежда много добре.А братле откъде намери лупи? Много ми стана интересно
                не този до шофьора е без лупи но изглежда така заради ъгъла на снимката лупи намерих в магазина всичко по 1 лв. :D ринговете не можах да ги свържа щото стана късно, но утре би трябвало да светнат ) Ето една снимка на която ги изпробвах на 9 волта, а на 12 трябва да е по добре
                Прикачени файлове

Коментар

Анатолка, откъде поръча фарчетата с лупки аз съм направо пред самоубийство...накрая ще извадя 220 кинта и ще си взема нови депа
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

мен ми казаха 145 за депо. ми обещаха ми от италия тук обарнах всичко няма...
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

http://www.bravotuning.it/content/view/163/51/я вижте тук подробно описано и показано. Само дето май ми се губи една снимка. Как правят отливката- гипсовата? я някой, ако разбере да каже.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хора..Как по дяволите успяхте да отворите фара ?Аз свалих десния и се мъчих 4 часа да му махам силикона, а накрая дори не успях да го отворя

Коментар

MrElectro написа:
                          Хора..Как по дяволите успяхте да отворите фара ?Аз свалих десния и се мъчих 4 часа да му махам силикона, а накрая дори не успях да го отворя
                          нагрява се с пистолет за горещ въздух за да се загрее лепилото и после с минимални усилия се сваля стъклото

Коментар

Добре де ... Тоя пистолет няма ли да увреди пластмасата ? И на мене ми предлагаха да пробваме така , обаче ме хвана страх да не се размекне пластмасата и да бракувам фара

Коментар

MrElectro написа:
                              Добре де ... Тоя пистолет няма ли да увреди пластмасата ? И на мене ми предлагаха да пробваме така , обаче ме хвана страх да не се размекне пластмасата и да бракувам фара
                              ами ще внимаваш и ще гледаш като почне да се разпеля с дърпане го отлепяш и готово

Коментар

Само да кажа, че това с пистолета и със силикона е голям х*й.Гледах един познат как си прави на БМВ-то, беше му писнало накрая.Грееш яко и с макетно ножче режеш силикона.
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X