подобна снимка и аз съм виждал, а ако се постигне този ефект ще е идеално, а и тези фарове са от мареа доколкото знам. А колкото до мойте фарове днес сложих и лупи за да си е оригинално и по-късно фара би трябвало да е готов
аз да се похваля вече и 2-та ми фара са готови, сложих лупата на единия и има огромна разлика в светенето и то в полза на лупата ) остава ми само да вържа ринговете и да сложа лупа на другия фар и всичко е готово
Е колега дай да видим как свети само ринга на този пред шофьора са лупите нали? Изгасен фара изглежда много добре.А братле откъде намери лупи? Много ми стана интересно
Е колега дай да видим как свети само ринга на този пред шофьора са лупите нали? Изгасен фара изглежда много добре.А братле откъде намери лупи? Много ми стана интересно
не този до шофьора е без лупи но изглежда така заради ъгъла на снимката лупи намерих в магазина всичко по 1 лв. :D ринговете не можах да ги свържа щото стана късно, но утре би трябвало да светнат ) Ето една снимка на която ги изпробвах на 9 волта, а на 12 трябва да е по добре
Добре де ... Тоя пистолет няма ли да увреди пластмасата ? И на мене ми предлагаха да пробваме така , обаче ме хвана страх да не се размекне пластмасата и да бракувам фара
Добре де ... Тоя пистолет няма ли да увреди пластмасата ? И на мене ми предлагаха да пробваме така , обаче ме хвана страх да не се размекне пластмасата и да бракувам фара
ами ще внимаваш и ще гледаш като почне да се разпеля с дърпане го отлепяш и готово
Само да кажа, че това с пистолета и със силикона е голям х*й.Гледах един познат как си прави на БМВ-то, беше му писнало накрая.Грееш яко и с макетно ножче режеш силикона.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар