Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Определено ще взимам такива фарове.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Interceptor написа:
      С удоволствие бих си сложил и знам как да го напрая, но тъй като технологията която видях е със силиконова пръчка дългите ще я разтопят 100%
      Колега, моля те дай снимка как стой отпред....
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
        Interceptor написа:
        С удоволствие бих си сложил и знам как да го напрая, но тъй като технологията която видях е със силиконова пръчка дългите ще я разтопят 100%
        и ако може да разбереш от къде може да се купят такива плътни пръчки ,а и дали ако е в софия ще може да пратиш по куриер до карлово
        BMW E39 2.5I
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Anaboliy написа:
          Interceptor написа:
          Не съм ги слагал, а снимката я свалих от някъде (не е на моята кола) и тази е с лупи и стои доста добре.П.П. Тук съм описал това което съм опитал, но пак казвам според мен ако не се сложи на лупи няма да е толкова ефектно и + това дългите може да разтопят силиконовата пръчка. Ако се сетите за някакъв по-добър материал ще експериментирам с удоволствиеhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=angel+eyes
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

http://www.italiano.ms/?do=photos От тоя сайт е снимката - добре направено браво е До колегата с пунтото евала ,ама си намери от черните мигачи с черни фарове си на калниците пак си с тъмните ,ставай черен отвсякъде.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ico83 написа:
              Anaboliy написа:
              Interceptor написа:
              и ако може да разбереш от къде може да се купят такива плътни пръчки ,а и дали ако е в софия ще може да пратиш по куриер до карлово
              На колегата stefcho_sm аз му дадох пръчките , провери в някои магазин за щори и завеси
              FIAT Bravo_GT

Коментар

В Бриколаж мислч че иматочно такоива каквито трябшва.Плътни и кръгли. Май бяха около 5 лв.
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ей сега минах през Бриколажа и си взех пръчки перфектни точно за тази цел- кръгли, плътни, прозрачни... Цена 7лв 2 бр 2 пръчки по 1м.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                    Ей сега минах през Бриколажа и си взех пръчки перфектни точно за тази цел- кръгли, плътни, прозрачни... Цена 7лв 2 бр 2 пръчки по 1м.
                    колега тези пръчки при кои артикули ги намери?
                    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

живот и здраве аз утре ще пусна снимки с готовите 2 фара на пунтака,стига да намеря време да ги довърша

Коментар

stefcho_sm написа:
                        живот и здраве аз утре ще пусна снимки с готовите 2 фара на пунтака,стига да намеря време да ги довърша
                        не се излагай как няма да намериш! Зарежи всичко друго )))
                        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Interceptor написа:
                          Anaboliy написа:
                          колега тези пръчки при кои артикули ги намери?
                          Ами, колега тук в София са при пердетата и завесите, то се води ...."корнизна пръчка".Успех
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                            stefcho_sm написа:
                            не се излагай как няма да намериш! Зарежи всичко друго )))
                            хаха то и така може да стане че разлепих фара вече ... ама утре ще зема диоди и съпротивления и ще запоявам и монтирам

Коментар

Късмет! Чакаме снимки.
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

nasty написа:
                                http://www.italiano.ms/?do=photos
                                лелееееее, те я са луди, направо ме надаха супер много !!!!!

Коментар

Working...
                                X