Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой правил ли е това?

Какво ще кажете? Някой пробвал ли го е? Дайте малко отзиви.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Гледал съм клипче как се прави , ама ...В България май нямаме такива материали Между другото Sparco_Racing продава такива ...Ако не се лъжа им търсеше 100-150 лв.

Коментар

Колега виж в магазините за тюнинг и аксесоари мисля че има такива готови за бмв 4бр. само трябва да ги сложиш без да се занимаваш да огъваш пръчки и тн. Ако се разровиш из форумите ще видиш, че в всеки форум има по една такава тема и материалите ги има мисля, че за обръчите някой използваха врътка от щори.
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
        ... и материалите ги има мисля, че за обръчите някой използваха врътка от щори.
        Мда ...Само че трябва да е овална , а не с ръбове...Ама технологията на производство ми се струва сложна

Коментар

На бравото ше стане адска селяния според мен :D
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
            На бравото ше стане адска селяния според мен :D
            И аз така мисля!Вече много коли станаха с такива "очички" и мисля че няма да има кой знае каква индивидуалност!Но важното е да ти хареса на теб!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Мен ме кефи, но като гледам парите за тея джаджи ще идат в резевоара.
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

аз на пунтарата си правя такива фарове само че не само рингове с ангелски очи а цял фар и става идеално
                Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm написа:
                  аз на пунтарата си правя такива фарове само че не само рингове с ангелски очи а цял фар и става идеално
                  Как така цял фар? Какво имаш предвид?
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

С удоволствие бих си сложил и знам как да го напрая, но тъй като технологията която видях е със силиконова пръчка дългите ще я разтопят 100%
                    Прикачени файлове
                    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Anaboliy написа:
                      stefcho_sm написа:
                      Как така цял фар? Какво имаш предвид?
                      ами някои си слагат само рингове и ги залепят за стъклото на фара,а аз си правя изцяло фар с места на които ще са закрепени ринговете и стой като оригинален фар, единия е готов, а тия дни и другия ще е готов. ето снимка в процеса на работа.
                      Прикачени файлове

Коментар

И аз я пробвах тая работа, но не намерих плътни пръчки не е задължително да са овални и с шестоъгълни става само да са плътни и да не са матови, като тея на щорите. Колега ти от де ги изрови тея и колко пара са и пробвал ли си как ще свети това, ако може снимка на тъмно да го видим как свети.
                        BMW E39 2.5I
                        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ico83 написа:
                          И аз я пробвах тая работа, но не намерих плътни пръчки не е задължително да са овални и с шестоъгълни става само да са плътни и да не са матови, като тея на щорите. Колега ти от де ги изрови тея и колко пара са и пробвал ли си как ще свети това, ако може снимка на тъмно да го видим как свети.
                          едно приятелче ми подари плътните пръчки иначе 2бр струват 5лв и нещо .светят идеално но ше кача снимки като завърша фаровете напълно

Коментар

Interceptor написа:
                            С удоволствие бих си сложил и знам как да го напрая, но тъй като технологията която видях е със силиконова пръчка дългите ще я разтопят 100%
                            това фар от мареа ли е?
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                              Interceptor написа:
                              това фар от мареа ли е?
                              точно от мареа е но някой си ги слагат и на бравото много са оригинални тиа фарчета

Коментар

Working...
                              X