Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подлакатник за Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pepo_bgf написа:
    Ето малко снимки.бая зор видях докато ги кача но човек докато е жив се учи!
    а каква точно е модификацията дето си направил?

Коментар

В комплекта имаше четири ламаринки които се захващат две по две една за друга в зависимост от това колко високо искаш да е барчето и горните които са Г образни се монтират за дъното на въпросното барче с четири болтчета.Съответно долните две ламаринки отпаднаха тъи като устройството щеше да е много високо и аз използвах едната та свързах горните Г образни с попнитове ,иначе ламаринките се разкривяват от тежеста на тялото.Отдолу закрепих барчето за централната ,пластмасова конзола чрез рапидни винтове.
      FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

qvkata-dcs написа:
        idm написа:
        Те го те става за всякакви автомобили монтирал съм такъв на Браво и на Делта2. Голяма удобство е особено които пътува повечко извънградско.http://topspeed.bg/product.php?iid=469 ( само да не излезе че правя реклама сега има ги и по всеки един битак )
        Отново благорадя за отговора Хм казваш ,че си монтирал .. заинтригува ме ако си намеря ще го сложиш ли в колицата ми .. ?Любител ли си или си имаш сервиз или нещо подобно .. ?Оооо сори колега току що видях ,че си от Русе .. ясно ми стана благодаря ти много Сега ако някой каже в Сф каде би могло да се купи и сложи ще олесни на МАХ ситуацията
        Отиди в "Автоманията" в Хаджи Димитър там ги има
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Тва е супер удобство! Много искам да сложа на Стилото, дайте повече информация за монтаж и покупка. Съжелявам нямам време да прочета постовете. Благодарско
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

mainx написа:
            Тва е супер удобство! Много искам да сложа на Стилото, дайте повече информация за монтаж и покупка. Съжелявам нямам време да прочета постовете. Благодарско
            ами освен да намериш някой да ти ги прочете и разкаже ...

Коментар

колега можеш ли да ми кажеш каде си прави тапицерията и колко ти е излязла тя

Коментар

modol написа:
                колега можеш ли да ми кажеш каде си прави тапицерията и колко ти е излязла тя
                ако става въпрос за мен ,така купих колата.
                FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

Да му е честит на Явката подлакътника! Със задоволство да си го ползва и да не забрави да качи снимки да видите как е станало

Коментар

Слагайте си цяла конзола от Мареа и става "оргиналдъ". Особенно ако си намерите и същия цвят,че аз сега съм с малко синьо-бежов салон. .
                    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Disturbed написа:
                      Да му е честит на Явката подлакътника! Със задоволство да си го ползва и да не забрави да качи снимки да видите как е станало
                      Дъ ге мерси Disturbed ще снимам тези дни Мерси и за помоща
                      "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                      "What do you do to help save the world?"

Коментар

Working...
                      X