Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подлакатник за Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подлакатник за Brava

Съжалявам ако не съм оцелил мястото за този въпрос Искам да сложа подлакатник на Brava Поразпитах и ми казаха ,че подлакатника вървял заедно със седалката .. Незнам дали е така до сега никой не ми отговори на въпроса от познати и непознати Ако някой може да ми каже ще съм благодарен ....
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

и аз искам ама за браво

Коментар

Те го те става за всякакви автомобили монтирал съм такъв на Браво и на Делта2. Голяма удобство е особено които пътува повечко извънградско.http://topspeed.bg/product.php?iid=469 ( само да не излезе че правя реклама сега има ги и по всеки един битак )

Коментар

Мисля ,че въпроса е насочен към монтажа...И аз исках да слагам , но незнам как се захваща

Коментар

idm написа:
          Те го те става за всякакви автомобили монтирал съм такъв на Браво и на Делта2. Голяма удобство е особено които пътува повечко извънградско.http://topspeed.bg/product.php?iid=469 ( само да не излезе че правя реклама сега има ги и по всеки един битак )
          Отново благорадя за отговора Хм казваш ,че си монтирал .. заинтригува ме ако си намеря ще го сложиш ли в колицата ми .. ?Любител ли си или си имаш сервиз или нещо подобно .. ?Оооо сори колега току що видях ,че си от Русе .. ясно ми стана благодаря ти много Сега ако някой каже в Сф каде би могло да се купи и сложи ще олесни на МАХ ситуацията

Коментар

Монтажа как става ?Към шофьорската седалка ли се прикрепя ?

Коментар

прикрепя се към конзолата по средата а не към седалката с тея стърчащи железа отдолу имам такъв но нямам снимка в момента утре може да го снимам ако не забравя, проблема е че е черен и малко не се връзва на интериора а в гаража някой имаше сив ама не знам от къде може да се купи
              bravа jtd 105

Коментар

Аз бях сложил такъв в типото и монтажа е елементарен,но много бързо се разбива и почва да играе навсякъде и да се тресе,ментак отвсякъде
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ооо щом е така ще търся да сложа и аз да видим какво ще стане Ще пиша ако намеря и сложа Мерси за отговорите :P

Коментар

на Илиенци има е Пичове . по 20лв са и доста голямо разнообразие, и са същите като по другите магазини.Марка всичко , само дето в магазините по-скъпички .

Коментар

вярно е ,на илиенци има много готини модели ,от 15 до 25 лева. Аз си сложих на бравото,монтажа не е сложен само дето малко модифицирах ламарините чрез които се захваща щот са доста рехави ама за 15 лева ...... иначе си е удобство.
                      FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

bravosx написа:
                        на Илиенци има е Пичове . по 20лв са и доста голямо разнообразие, и са същите като по другите магазини.Марка всичко , само дето в магазините по-скъпички .
                        мерси колега

Коментар

pepo_bgf написа:
                          вярно е ,на илиенци има много готини модели ,от 15 до 25 лева. Аз си сложих на бравото,монтажа не е сложен само дето малко модифицирах ламарините чрез които се захваща щот са доста рехави ама за 15 лева ...... иначе си е удобство.
                          Колега ако можеш тези дни снимай го и го покажи във форума да видим как излглежда .. Мерси за мнението

Коментар

Ето малко снимки.бая зор видях докато ги кача но човек докато е жив се учи!
                            FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

Това колко струва и откъде?Възможно ли е да се монтира на Браво?Сложен ли е монтажа?
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X