Пунтото е 1.2 -75 коня двувратка е и ако може да ми кажете как мога да го направя да ми вади хубав звук .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto тунинг фарове и стопове
Collapse
X
-
Извинявам се за спама,колега ама имах един комшия който караше VW Polo 1.4 16v 110коне, и беш доста обикновенно отвънка,но вадеше адския звук не дразни,не щуми не грачи,просто един много специфичен мощен звук и припукваше много злокобно се едно е с Антилаг и един ден го питах как го прави тоя звук,той се смее само каза че е с оригиналното гърне което беше извито отзад като чучурче,имаше спортен филтър тип Гъба с турбо пътища и ми каза само че нещо на лаптоп са правили по тва Поло друго не иска,така че поинтерусвай се малко повече за хубавя звук,ако доразбера ще ти кажа какво да направиш,не се мятай веднага на гърнета... давам ти пример че с оригилано чучуресто гърне може да се изавди мощен звук.А иначе незнам по средата какво е говоря ти за отзад че беше оригиналното на Поло,иначе може да е било друго под колата не го знам..leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Извинявам се за спама,колега ама имах един комшия който караше VW Polo 1.4 16v 110коне, и беш доста обикновенно отвънка,но вадеше адския звук не дразни,не щуми не грачи,просто един много специфичен мощен звук и припукваше много злокобно се едно е с Антилаг и един ден го питах как го прави тоя звук,той се смее само каза че е с оригиналното гърне което беше извито отзад като чучурче,имаше спортен филтър тип Гъба с турбо пътища и ми каза само че нещо на лаптоп са правили по тва Поло друго не иска,така че поинтерусвай се малко повече за хубавя звук,ако доразбера ще ти кажа какво да направиш,не се мятай веднага на гърнета... давам ти пример че с оригилано чучуресто гърне може да се изавди мощен звук.А иначе незнам по средата какво е говоря ти за отзад че беше оригиналното на Поло,иначе може да е било друго под колата не го знам..Drive or Die!
Коментар
-
valkatae написа:А и Пунтото е 1.2 75 коня и е тривратка две врати и врата на багажника.Неможе да не си знам колата каква кубатура е и колко коне е.Drive or Die!
Коментар
-
valkatae написа:А може лида ми пратиш снимка на това твоито синиото пунто да го вида как изглежда така като го гледам на малък размер е доста добро.Drive or Die!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар