Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto тунинг фарове и стопове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ти бая удар си направил. не просто попитах защото десния фар е сменян и още стои надписа Пунто на него. не че нещо се заяждам просто питам.

Коментар

JacK`DanielS написа:
      ти бая удар си направил. не просто попитах защото десния фар е сменян и още стои надписа Пунто на него. не че нещо се заяждам просто питам.
      ами нали си направих кристални фарове и докато разглобя единия го с4упих и взех нов но ся фаровете ми са уникални днес ще кача снимки по късно да видиш ква лудница са на колата

Коментар

оо да дай да видим че и аз съм настръхнал кажи за какви пари ги взе

Коментар

JacK`DanielS написа:
          оо да дай да видим че и аз съм настръхнал кажи за какви пари ги взе
          hahaha фаровете си ги направих сам ето снимки
          Прикачени файлове

Коментар

я обади как си ги направил??? че ме радват !

Коментар

JacK`DanielS написа:
              haha много работя ся на лично щи дам един линк с тема пусната от мен за тия фарове само че в др.форумтам всичко е обяснено

Коментар

10Х колега! вече доло горе разбрах как става чалъма

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  Градски пиши ако и ти си ги направиш така :D То и аз съм се навил (само черни да ги боядисам , без ангелски очички) ,ама май ще почакат доста
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

За колегата който питаше за FK продуктите във фирма Хеед 91 внасят всичко на FK като се слага само едно ддс накрая.Специално за фаровете затъмнения вариант с ангелски очи в каталога на ФК са 189 евро при тях цената беше някъде към 450лв.А за огледалата гледай да имат и адаптори за пунто че иначе незнам как ще ги паснеш.поздрави
                    Punto 1.4 gt

Коментар

колега,виж моите фарове дали ти харесват.400лв.комплекта.
                      Прикачени файлове

Коментар

За тия фарове ставаше дума сори за цената каталога може да му е бил стар в хеед на пича цената в сайта е друга значи може да са и малко под 400 лвhttp://www.fk-automotive.de/websale7...5fc91%2fmd5%7d
                        Punto 1.4 gt

Коментар

Колеги мисля че в тоя сайт има мн полезни нещица за всички ни маняци на тема ТУНИНГ http://www.redline-tuning.com/0/avto...ning.htmlП.С Магазинът се намира в Хасково на бул. Г. С. Раковски 29
                          www.puntopower.com
                          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Re: Fiat Punto тунинг фарове и стопове

PREDATORA написа:
                            Някой можели да ме напъти за бг сайт към който мога да направя поръчка за подобни стопове: FK Designrückleuchten passend für Fiat Punto 1 (Typ 176) Bj. 93-99 schwarz фарове, и странични огледала (отдоло с мигачи) ?!?и ако може някой да снима двигателя на пунтото си (и да има въздушен спортен филтър) да погледна къде е поставен. благодаря.
                            при мен можеш да ги поръчаш.тел 0885 744 634

Коментар

Микой ли не е слагал някакви различни от оригиналните фарове и огледала ? Подскажете ! Трябва да си сменям фаровете, огледалата и да си сложа халогени. Ама искам да са кристални, или нещо по-различно... Да се разпозанва че е моята ПУНДА ! :D
                              FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Здравеите търся помощ за тунинг на пунто преди време баща ми ми взе пунто-на 16 години съм от град Дупница и докато взема книжка искам да си го тунинговам това пунто та ако може да ми кажете от куде от кои саит или град мога да си закупя тунинг аксесоари като брони прагове въздухопроводи и други неща ще съм ви благодарен!!!
                                FEN NA FIAT PUNTO

Коментар

Working...
                                X