Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto тунинг фарове и стопове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунтото е 1.2 -75 коня двувратка е и ако може да ми кажете как мога да го направя да ми вади хубав звук .
    FEN NA FIAT PUNTO

Коментар

valkatae написа:
      Пунтото е 1.2 -75 коня двувратка е и ако може да ми кажете как мога да го направя да ми вади хубав звук .
      Махаш задното гърне и катализа!
      Drive or Die!

Коментар

Извинявам се за спама,колега ама имах един комшия който караше VW Polo 1.4 16v 110коне, и беш доста обикновенно отвънка,но вадеше адския звук не дразни,не щуми не грачи,просто един много специфичен мощен звук и припукваше много злокобно се едно е с Антилаг и един ден го питах как го прави тоя звук,той се смее само каза че е с оригиналното гърне което беше извито отзад като чучурче,имаше спортен филтър тип Гъба с турбо пътища и ми каза само че нещо на лаптоп са правили по тва Поло друго не иска,така че поинтерусвай се малко повече за хубавя звук,ако доразбера ще ти кажа какво да направиш,не се мятай веднага на гърнета... давам ти пример че с оригилано чучуресто гърне може да се изавди мощен звук.А иначе незнам по средата какво е говоря ти за отзад че беше оригиналното на Поло,иначе може да е било друго под колата не го знам..
        leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
          Извинявам се за спама,колега ама имах един комшия който караше VW Polo 1.4 16v 110коне, и беш доста обикновенно отвънка,но вадеше адския звук не дразни,не щуми не грачи,просто един много специфичен мощен звук и припукваше много злокобно се едно е с Антилаг и един ден го питах как го прави тоя звук,той се смее само каза че е с оригиналното гърне което беше извито отзад като чучурче,имаше спортен филтър тип Гъба с турбо пътища и ми каза само че нещо на лаптоп са правили по тва Поло друго не иска,така че поинтерусвай се малко повече за хубавя звук,ако доразбера ще ти кажа какво да направиш,не се мятай веднага на гърнета... давам ти пример че с оригилано чучуресто гърне може да се изавди мощен звук.А иначе незнам по средата какво е говоря ти за отзад че беше оригиналното на Поло,иначе може да е било друго под колата не го знам..
          Izvinqvam se, no v rabotata nqmam kirilica!Sushtiq motor 1.2 75, samo e s 5vrati.http://www.vbox7.com/play9510ea2Daite si mnenietoKolata e bez katalizator i zadno gurne!
          Drive or Die!

Коментар

x

Хубаво се чува,но няма ли да е по добре да се сложи и задно гърне тип муффлер.Тези гърнета вадят уникален звук

Коментар

Момчета бмагодаря ви за съвета за звука НО ако може да ми кажете от куде мога да си закупя тунинг елементи например брони прагове въздухопроводи антикрила и тем подобни
              FEN NA FIAT PUNTO

Коментар

А и Пунтото е 1.2 75 коня и е тривратка две врати и врата на багажника.Неможе да не си знам колата каква кубатура е и колко коне е.
                FEN NA FIAT PUNTO

Коментар

valkatae написа:
                  А и Пунтото е 1.2 75 коня и е тривратка две врати и врата на багажника.Неможе да не си знам колата каква кубатура е и колко коне е.
                  :D Имах предвид, че пунтото от клипа е с 5 врати 1.2 75.Eто от тука може да видиш за бронии http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49403, колегата е точен!
                  Drive or Die!

Коментар

Много се извинявма НО НЕСЪМ РАЗБРАЛ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ИЗВИНЯВАМ СЕ.Проверих в този саит но за пунто има само прагове и сенници дали има брони и въздухопроводи.Все пак благодаря за отделеното време със моя вепрос.
                    FEN NA FIAT PUNTO

Коментар

А може лида ми пратиш снимка на това твоито синиото пунто да го вида как изглежда така като го гледам на малък размер е доста добро.
                      FEN NA FIAT PUNTO

Коментар

valkatae написа:
                        А може лида ми пратиш снимка на това твоито синиото пунто да го вида как изглежда така като го гледам на малък размер е доста добро.
                        Ето цялата тема за мойто пунто http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...14c9fde6bп.п за бронии ще поразспитам!
                        Drive or Die!

Коментар

Working...
                        X