Някой можели да ме напъти за бг сайт към който мога да направя поръчка за подобни стопове: FK Designrückleuchten passend für Fiat Punto 1 (Typ 176) Bj. 93-99 schwarz фарове, и странични огледала (отдоло с мигачи) ?!?и ако може някой да снима двигателя на пунтото си (и да има въздушен спортен филтър) да погледна къде е поставен. благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto тунинг фарове и стопове
Collapse
X
-
Re: Fiat Punto тунинг фарове и стопове
PREDATORA написа:Някой можели да ме напъти за бг сайт към който мога да направя поръчка за подобни стопове: FK Designrückleuchten passend für Fiat Punto 1 (Typ 176) Bj. 93-99 schwarz фарове, и странични огледала (отдоло с мигачи) ?!?и ако може някой да снима двигателя на пунтото си (и да има въздушен спортен филтър) да погледна къде е поставен. благодаря.
Коментар
-
май съм объркал човека на който сам писал. това съобщение беше за Стефчо_см ама както ида е и за теб се отнася така като гледам :D аз незнам дали има пунто което данее подпряно някаде мааму стара мойто миналата седмица на паркинга някой го е подпрял ама мъжката фар броня аут ко да ви кажа бесен съм че няма как да го набарам кой е ще го смачкам маъкаму ще е**!!! е добре че има каско.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:май съм объркал човека на който сам писал. това съобщение беше за Стефчо_см ама както ида е и за теб се отнася така като гледам :D аз незнам дали има пунто което данее подпряно някаде мааму стара мойто миналата седмица на паркинга някой го е подпрял ама мъжката фар броня аут ко да ви кажа бесен съм че няма как да го набарам кой е ще го смачкам маъкаму ще е**!!! е добре че има каско.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар