Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Табло тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Табло тунинг

Може ли, една консултация не съм сигурен дали е за този раздел или за тунинг искам да си направя километража и стрелките на таблото да светят синьо и червено, отворих таблото и видях, че са обикновенни крушчици и има стъкло, което е зелено и прави цялата светлина. Въпросът ми е откъде мога си поръчам или как мога да си направя ?Колега, само една забележка.Въпреки че не си сигурен за кой раздел ти е въпроса не пускай 2 еднакви теми в различни разделиА и доста неудобно се получава за теб и други които следят темата да я търсят на 2 различни местаСега ще обединя двете темиМодераторски екип на fiat-bg.org

Табло тунинг

Може ли, една консултация не съм сигурен дали е за този раздел или за тунинг искам да си направя километража и стрелките на таблото да светят синьо и червено, отворих таблото и видях, че са обикновенни крушчици и има стъкло, което е зелено и прави цялата светлина. Въпросът ми е откъде мога си поръчам или как мога да си направя ?

Коментар

Колега,ти ходил ли си на училище?В Червен бряг учили ли са те как се използват препинателни знаци?Извинявам се за офтопика,но първо се научи да пишеш грамотно.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Не, тук няма училища..... мно ме е яд аз питам за консултация а не искам критики go away please

Коментар

разглеждах сайтове и харесах едно табло но дали има някъде от бг да го поръчам става въпрос за http://www.onlineshop.wunschtacho.de...o-1--176-.html

Коментар

Ами аз знам в София къде можеш да намериш,но нз дали имаш път насам....В Горубляне и не само и на ул.Цар Симеон ....(улицата на авточастите ) има АвтоЛукс магазини...Те са верига и предлагат всякви такива работи...Виждал съм за Пунто МК2 и за Браво....Предполагам може да имат и за други модели !!!!!
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

там мога да намер-я такива табла? или могат ми направят каквото искам мен мно ме кефи това което съм показал ... ама нз в бг от къде мога поръчам онлине (мога и да се метна стига вярно да свърша работа а не да се развозвам напразно

Коментар

Колега пиши какво караш все пак
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Ами това става дума за преди 2-3 месеца ги видях,понеже търсихме за един приятел фарове HELLA BLACK ANGEL EYES и м/удругото и километражи видяхме...Скоро не съм ходил,но мога да мина утре и да ти кажа !!!!
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                  Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Fiat punto 97* ето такова табло искам ама да е бг саит да мога си поръчам или да ида от някъде да си го купя http://www.onlineshop.wunschtacho.de...o-1--176-.html

Коментар

аз ако ще ходя ще бъде събота или неделя туи като прес седмицата на съм на работа ако имаш път.. не е спешно и ако можеш да провериш работното време от колко до колко бачкат и в събота и неделя до колко са ще съм ти длъжник!

Коментар

Бах мааму, Хищника и Торента си намерили обща приказка. нз? какво означава? Нова Загора? Не знам? Няма Значение? Нещо Зелено? Нищо Значимо???Абе хора, уважавайте ЕЗИКЪТ ни!
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

със какво не уважавам нашия език само неразбрах...

Коментар

Например с това:
                            PREDATORA написа:
                            със какво не уважавам нашия език само неразбрах...
                            Добре би било така:Само не разбрах с какво не уважавам нашият език...

Коментар

http://www.xtuners.com/plazma.htmНе ти бачка линка.
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                              X