колеги карам типо 16 ie 58 киловата искам да го прая самолет даите малко савети ако може какво да сменям какво да слагам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да вдигна конете на типотооо
Collapse
X
-
Колега аз че съм с 1.6 двувалка 66KW немога да направя почти нищо без да налея адски много парички,та ти какво ще направиш!?Незнам какви финансови възможности имаш ,но според мен не си струва поне за тези коли които караме!Не ме разбирай погрешно - и аз пуснах една такава тема само че за двувалката и бях леко казано разочарован от отговорите(понеже ме няма много много с двигателите) и препоръките!И аз искам Типо-то да върви ,но на фона на цената на самата кола парите които ще дадеш за тунинг са почти двойно по-големи(зависи какво си решил да правиш)!Ще те посъветвам както един колега посъветва мен-поддържай си количката със свестни консумативи и ще си доволен от нея и нейния вървеж! Айде със здраве!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
milko il4ev написа:не6та да си продавам колицата мноо ме кефи сега сам я смакнал мноо но несам я снимал с новото ока4ване колкото и да струва 6ая прая самолетBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Колега Predatorsi,не съм съгласен с твойто мнение за годинките на нашите автомобили(все пак то си е твое както и това е мое).Ако искаш да си караш колата и нямаш намерение да я продаваш,а също така искаш да я направиш и по-бърза при условие че имаш желание и средства не виждам какъв е проблема.Това ни отличава от редовия собственик на лек автомобил,ние гледаме на нашите коли по по различен начин.Затова си имаме и сайт,форум и клуб.Колега наистина ще ти трябват доста средства да си направиш Типо-то бързо,но ако си решил не се отказвай.Един съвет решиш ли да правиш нещо първо си изясни картината,каквото трябва да купиш го купи и после само махай и слагай.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Колега Predatorsi,не съм съгласен с твойто мнение за годинките на нашите автомобили(все пак то си е твое както и това е мое).Ако искаш да си караш колата и нямаш намерение да я продаваш,а също така искаш да я направиш и по-бърза при условие че имаш желание и средства не виждам какъв е проблема.Това ни отличава от редовия собственик на лек автомобил,ние гледаме на нашите коли по по различен начин.Затова си имаме и сайт,форум и клуб.Колега наистина ще ти трябват доста средства да си направиш Типо-то бързо,но ако си решил не се отказвай.Един съвет решиш ли да правиш нещо първо си изясни картината,каквото трябва да купиш го купи и после само махай и слагай.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ivanko_rs написа:Колега Predatorsi,не съм съгласен с твойто мнение за годинките на нашите автомобили(все пак то си е твое както и това е мое).Ако искаш да си караш колата и нямаш намерение да я продаваш,а също така искаш да я направиш и по-бърза при условие че имаш желание и средства не виждам какъв е проблема.Това ни отличава от редовия собственик на лек автомобил,ние гледаме на нашите ко.................
Коментар
-
Да колега,мойта е.Ето линк към проектчето ми в Ланча форума http://www.lancia-bg.com/forum/viewt..._0.html.Ако имате питане питайте П.П. Регнете се във форума иначе не се виждат снимкитеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар