Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как да вдигна конете на типотооо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как да вдигна конете на типотооо

колеги карам типо 16 ie 58 киловата искам да го прая самолет даите малко савети ако може какво да сменям какво да слагам
    Прикачени файлове

за съжаление каквото и да сложиш, на този двг или няма да има ефект, или няма да е финансово оправдано.Ако искаш бързо типо, или смени двг , или продай твойто и си купи седичи
    cinq 16V, Delta 1 2.0

Коментар

Какво разбираш под "самолет"?
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

Колега аз че съм с 1.6 двувалка 66KW немога да направя почти нищо без да налея адски много парички,та ти какво ще направиш!?Незнам какви финансови възможности имаш ,но според мен не си струва поне за тези коли които караме!Не ме разбирай погрешно - и аз пуснах една такава тема само че за двувалката и бях леко казано разочарован от отговорите(понеже ме няма много много с двигателите) и препоръките!И аз искам Типо-то да върви ,но на фона на цената на самата кола парите които ще дадеш за тунинг са почти двойно по-големи(зависи какво си решил да правиш)!Ще те посъветвам както един колега посъветва мен-поддържай си количката със свестни консумативи и ще си доволен от нея и нейния вървеж! Айде със здраве!
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

колега и аз искам да сменя матора и котията сас крома 2000 турбо но ми казаха 4е нямало да стане поради ред при4ини мога да взема цяла крома
          Прикачени файлове

Коментар

не6та да си продавам колицата мноо ме кефи сега сам я смакнал мноо но несам я снимал с новото ока4ване колкото и да струва 6ая прая самолет
            Прикачени файлове

Коментар

milko il4ev написа:
              не6та да си продавам колицата мноо ме кефи сега сам я смакнал мноо но несам я снимал с новото ока4ване колкото и да струва 6ая прая самолет
              Супер е колицата Тая седмица направо ме разбихте, само хубави Типота ни показвате
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Колега Predatorsi,не съм съгласен с твойто мнение за годинките на нашите автомобили(все пак то си е твое както и това е мое).Ако искаш да си караш колата и нямаш намерение да я продаваш,а също така искаш да я направиш и по-бърза при условие че имаш желание и средства не виждам какъв е проблема.Това ни отличава от редовия собственик на лек автомобил,ние гледаме на нашите коли по по различен начин.Затова си имаме и сайт,форум и клуб.Колега наистина ще ти трябват доста средства да си направиш Типо-то бързо,но ако си решил не се отказвай.Един съвет решиш ли да правиш нещо първо си изясни картината,каквото трябва да купиш го купи и после само махай и слагай.
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                  Колега Predatorsi,не съм съгласен с твойто мнение за годинките на нашите автомобили(все пак то си е твое както и това е мое).Ако искаш да си караш колата и нямаш намерение да я продаваш,а също така искаш да я направиш и по-бърза при условие че имаш желание и средства не виждам какъв е проблема.Това ни отличава от редовия собственик на лек автомобил,ние гледаме на нашите коли по по различен начин.Затова си имаме и сайт,форум и клуб.Колега наистина ще ти трябват доста средства да си направиш Типо-то бързо,но ако си решил не се отказвай.Един съвет решиш ли да правиш нещо първо си изясни картината,каквото трябва да купиш го купи и после само махай и слагай.
                  Колега, аз казвам,че има много какво да се направи ,но е свързано с доста финанси...въпреки това при добро желание и страст към италианките се постига желаният успех!А колкото за годинките на колите мога само да кажа че италианки ,които са ми почти набор-88(и не само този набор)-могат да вървят повече и от някои нови модели Пак казвам,че всичко е свързано с пари!Но не само те решават проблема-трябва ти и желание!Успех с проекта!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ivanko_rs написа:
                    Колега Predatorsi,не съм съгласен с твойто мнение за годинките на нашите автомобили(все пак то си е твое както и това е мое).Ако искаш да си караш колата и нямаш намерение да я продаваш,а също така искаш да я направиш и по-бърза при условие че имаш желание и средства не виждам какъв е проблема.Това ни отличава от редовия собственик на лек автомобил,ние гледаме на нашите ко.................
                    колега аз да питам тая дедра на аватара ти твойта ли е и ако да кажи нещо повече за нея,някоя снимчица и т.н.(от скоро пиша тука и незнам още кой ко кара

http://www.vbox7.com/play8678a8c

Коментар

Да колега,мойта е.Ето линк към проектчето ми в Ланча форума http://www.lancia-bg.com/forum/viewt..._0.html.Ако имате питане питайте П.П. Регнете се във форума иначе не се виждат снимките
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
                      X