Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг, ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг
Collapse
X
-
Re: кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг
NIKI_TIPO написа:Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг ,ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :PBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
blagun написа:NIKI_TIPO написа:Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг ,ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :P
Коментар
-
Една идея от мен, за която обаче няма да отидат малко пари. Направи лайсните на броните и огледалата бели, махни дръжките на вратите, премести задния номер на бронята и изправи багажника. Махни и всички надписи по колата. П.С. Типото определено изглежда мн добре и в този му видFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Първото нещо, което бих направил е да си преместя предния номер на определеното за него място! Там долу само разваля вида на "удължението на бронята". След това ще си търся оригинална радиаторна решетка от седичи (Типо 2.0 двигател). Иначе джантите са много здрави и типото е интересно!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
NIKI_TIPO написа:Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг ,ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :PFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:NIKI_TIPO написа:Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг ,ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :P
Коментар
-
stefcho_sm написа:NIKI_TIPO написа:BEX---GT написа:много благо писах ти и в тунинга, слагай стопове от Седичи - чисто червените, супер ще стоят
Коментар
-
NIKI_TIPO написа:BEX---GT написа:много благо писах ти и в тунинга, слагай стопове от Седичи - чисто червените, супер ще стоят
Коментар
-
soulkeeper написа:NIKI_TIPO написа:BEX---GT написа:много благо писах ти и в тунинга, слагай стопове от Седичи - чисто червените, супер ще стоят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар