Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг

Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг, ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :P
    Прикачени файлове

http://www.vbox7.com/play8678a8c

Re: кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг

NIKI_TIPO написа:
    Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг ,ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :P
    Много е готина Красиви джанти
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      NIKI_TIPO написа:
      Кажете мнение за типото ми и препоръки за тунинг ,ако пуснете някоя идейка за тунинг ще се радвам..и други собственици на типо ще се радвам да пишат и да си пуснат снимки..мерсииии :D :D :P
      Много е готина Красиви джанти
      МЕРСИ :D :P

Коментар

Една идея от мен, за която обаче няма да отидат малко пари. Направи лайсните на броните и огледалата бели, махни дръжките на вратите, премести задния номер на бронята и изправи багажника. Махни и всички надписи по колата. П.С. Типото определено изглежда мн добре и в този му вид
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Първото нещо, което бих направил е да си преместя предния номер на определеното за него място! Там долу само разваля вида на "удължението на бронята". След това ще си търся оригинална радиаторна решетка от седичи (Типо 2.0 двигател). Иначе джантите са много здрави и типото е интересно!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

NIKI_TIPO написа:
            Съвсем случайно да си основател на един сайт ,който имаше за заглавие нещо като "Сайта на Варненските улични състезатели" не си спомням точно?Иначе Типчо е красив... Някога бях писал във нещо като форум в този сайт и затова питам!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
              NIKI_TIPO написа:
              Съвсем случайно да си основател на един сайт ,който имаше за заглавие нещо като "Сайта на Варненските улични състезатели" не си спомням точно?Иначе Типчо е красив... Някога бях писал във нещо като форум в този сайт и затова питам!
              дам това е моя личен сайт :D първият му се изчерпа мястото и трябваше да го изтрия после НО има 2-ри ето линк :P http://tftteam1.webs.com/

Коментар

много благо писах ти и в тунинга, слагай стопове от Седичи - чисто червените, супер ще стоят
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                  много благо писах ти и в тунинга, слагай стопове от Седичи - чисто червените, супер ще стоят
                  такива стопове адски трудно се намират,на всяка морга дето спра и питам ама немат

Коментар

NIKI_TIPO написа:
                    BEX---GT написа:
                    такива стопове адски трудно се намират,на всяка морга дето спра и питам ама немат
                    а що не качи и снимки с направената задна броня ?

Коментар

провери колко са нови Депо, може и по-тънкана да ти излезе
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

stefcho_sm написа:
                        NIKI_TIPO написа:
                        BEX---GT написа:
                        а що не качи и снимки с направената задна броня ?
                        ми щото типото е мноооооооооооооооого мръсно с новта броня а още нямам снимки като е измито а пък си имам тука на балкона една добавчица дето мисля и нея да припастна към тая броня :P ама сега нямам време за нея...
                        Прикачени файлове

Коментар

NIKI_TIPO написа:
                          BEX---GT написа:
                          Можеш да ги направиш и твойте чисто червени , взимаш си специален спрей и ги боядисваш, помисли си хубаво дали чисто червени стопове ще ти ходят на бялата кола. Иако ти изкочат прагове или спойлерче пиши
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                            NIKI_TIPO написа:
                            BEX---GT написа:
                            Можеш да ги направиш и твойте чисто червени , взимаш си специален спрей и ги боядисваш, помисли си хубаво дали чисто червени стопове ще ти ходят на бялата кола. Иако ти изкочат прагове или спойлерче пиши
                            барнах ти малко типонето,дано нямаш нищо прптив,яко е кефи ме
                            Прикачени файлове

Коментар

NIKI_TIPO направил си го това типо много яко.БРАВО Кефи ме много,ако може да ми дадеш някои идеи за CROMA ще съм ти много благодарен.
                              Fiat Croma 2.0TDi.d.
                              Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                              И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Working...
                              X