Колеги някои да знае каде мога да си порачам два спортни вала за пунтото ми че никаде не мога да намеря.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортни Валове за пунто мк2 1.2 16v
Collapse
X
-
Първо намери кой ще ти го направи, щото нормален сервизен майстор едва ли ще се справи.Валове ще може да си намериш ако ти се дават около 700 евро.Само че за да тръгне наистина мотора ще трябва и да се сгъсти, евентуално и нов изпускателен колектор и не на последно място ремап !Всичкото това ще ти струва горе-долу колкото колата.Но все пак ако си я правиш сам може да почнеш с вариант заводски валове втора употреба с по дълги фази и лифт от други мотори на Фиат - Ланчиа, ако има такива съвместими де. Може да се поинтересуваш. Съответно ще има някакъв задоволителен резултат на приемлива цена.
-
Колега по принцип сам навит да слагам от фиат купе 2.0 20v турбо но в момента сам в рейим на говорене с красника ми колко пари ще му иска засхтото неговото купе има удар одзад и не мойе да се направи.А за валовете питам просто защото ако слочайно се откаже че иска само да си купи копе и иска да си го прави.А за слагането има кой да ги сложи за това нямам проблем проблема ми е в намирането колега.FIAT PUNTO MK2 HGT
Коментар
-
Re: Спортни Валове за пунто мк2 1.2 16v
grisha1 написа:Колеги някои да знае каде мога да си порачам два спортни вала за пунтото ми че никаде не мога да намеря.Благодаря предварително.
Hot!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар