tyson от къде ги взе тези стелки? :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериор
Collapse
X
-
Така си дойде колата.Пълен Абарт пакет.Дори и рамената на чистачките ми са Абарт.Само джантите и волана успяха да смъкнат мамито им мръсно!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Така беше като го взех.Момчето преди мене (италиянчето) си го е правил.И мене ме радва много"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
За много години! Решил съм да си пръсна пластмасите на вратите(кадето са копчетата за прозорците) защото са надраскани някви. Ама може би не подходих правилно, свалих ги и изчистих до колкото можах- бяха нещо като гумирани и аз незнам. Минах ги с кореселин, с шкурка и сега мога ли направо с някав спрей? Купих един от ОМВ за пластмаса и брони... Или не се прави така. Четох че се минава с някакви грундове и т.н... а само така ще стане ли или да търся грунд?I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар
-
Вземаш един тръбен ключ хващаш топката и я превърташ защото е залепена, после въртиш и дърпаш нагоре .[/quote]колега, изпробван ли е този метод? да не взема да си строша скоростния лост?мисля да сложа по-малка и по-къса топка че заводската стои доста гадно.[/quote]Лично аз съм го изпробвал. На моето стило аз съм я махал,но наистина е залепена здраво.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар