Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson от къде ги взе тези стелки? :P
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Така си дойде колата.Пълен Абарт пакет.Дори и рамената на чистачките ми са Абарт.Само джантите и волана успяха да смъкнат мамито им мръсно!
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ами махам всички видийки по кората но уви не помръдва. Да не би да има и някакви пластмасови щипки? тъкмо като ги махна може да сменя и колоните че нещо звука не ме кефи но надявам се да ми остане повече времеА и таблото много готино е станало. Ти ли си го пръскал?
        ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

kamen sholev мен ли питаш?

Коментар

Да колега Много готино е станало
            ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

Така беше като го взех.Момчето преди мене (италиянчето) си го е правил.И мене ме радва много

Коментар

ето една свежа идея за интериора
                Прикачени файлове
                ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

За много години! Решил съм да си пръсна пластмасите на вратите(кадето са копчетата за прозорците) защото са надраскани някви. Ама може би не подходих правилно, свалих ги и изчистих до колкото можах- бяха нещо като гумирани и аз незнам. Минах ги с кореселин, с шкурка и сега мога ли направо с някав спрей? Купих един от ОМВ за пластмаса и брони... Или не се прави така. Четох че се минава с някакви грундове и т.н... а само така ще стане ли или да търся грунд?
                  I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

колеги някой знае ли как се сваля топката на скоростния лост на Стило? не ми хаесва оригиналната и мисля да я сменя, но немога да я сваля

Коментар

g-powerr написа:
                      колеги някой знае ли как се сваля топката на скоростния лост на Стило? не ми хаесва оригиналната и мисля да я сменя, но немога да я сваля
                      Вземаш един тръбен ключ хващаш топката и я превърташ защото е залепена, после въртиш и дърпаш нагоре .
                      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

g-powerr написа:
                        Каква смяташ да сложиш?
                        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

[/quote]Вземаш един тръбен ключ хващаш топката и я превърташ защото е залепена, после въртиш и дърпаш нагоре .[/quote]колега, изпробван ли е този метод? да не взема да си строша скоростния лост?мисля да сложа по-малка и по-къса топка че заводската стои доста гадно.

Коментар

Вземаш един тръбен ключ хващаш топката и я превърташ защото е залепена, после въртиш и дърпаш нагоре .[/quote]колега, изпробван ли е този метод? да не взема да си строша скоростния лост?мисля да сложа по-малка и по-къса топка че заводската стои доста гадно.[/quote]Лично аз съм го изпробвал. На моето стило аз съм я махал,но наистина е залепена здраво.
                            Прикачени файлове
                            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

колега секор, как реши проблема с включването на задна скорост?(повдигането на пластмасовия ограничител) като гледам си го махнал ограничителя, но така не ти ли включва трудно 5-та и няма ли опасност вместо 4-та да включиш задна?

Коментар

гледам темата че е за интериор та дайте предложения за цялостен интериор на пунто 1

Коментар

Working...
                                X