Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

minchotodorov написа:
    Predatorsi написа:
    MrElectro написа:
    Тез спрейове ми се струват скъпички ...Аз гледах тука едни по 7-8 лв.А и какъв е този спрей за основа ?И един въпрос , трябва ли повърхността да се обработи с нещо , да се изшкури или нещо от сорта ?
    Незнам как стоят нещата с пръскането,но мисля че трябва да се изтърка с по-фина шкурка,след това май се пръска спрея основа и след това другия спрей... някой ако го е правил да каже...
    и аз мисля така че става
    абе шкуриш със водна шкурка после пръскаш с желания спрей и накрая минаваш с лак и става супер!

Коментар

най-добре е като се шкурне да се напръска първо с шприц за пластмаса, иначе се лющи боята не хваща хубаво на пластмасата.
      bravа jtd 105

Коментар

minchotodorov написа:
        браво колеги .ако някои има и снимки как по точно сатва цялата процедура, какви бои сте ползвали ще е супур.ето и малко снимки като идеи .може и да сте ги виждали но все пак.
        колеги ще изкажа професионално мнение за боядисването.1истьрквате пластмасата с ско4браит (имаго ж големите магазини при. кауфланд това е мрежеста губи4ка за по4истване на сьдове)сив и обезмаслител за пластмаса 541-30 на глазурит намокряте я и тьркате докато стане матово2.с 541-30 и салфетка която не пуска влакна го забьрсвате и оставяте да изветря малко3.напрьсквате с грунд за пласмаса тьнко (на спреи от сикенс или 534-0 на глазурит)1 рька4след като спре да лепне се прьска 2 раце без да се олива с груд обикновен за метал (светла боя светал грунд и обр.)5 след като исахне гунда се напрасква леко с някакав подрь4ен спреи 6кури се с водна шкурка р1000 докато падне този последния спреи6 с обезмаслителя 541-30 се забьрсва с намокрена салфетка после сас суха7и е готожо за боядисване за препора4ване е да го дадете на някои професионалист да го направи за едни пари
        fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

имам въпрос към "stefcho_sm" как си е направил вратите с говорители мойте врати фабрично нямат говорители гледам и неговите са така и си ги е добавил ако може каже къде и как и да даде малко инфо и ако може потребителското му име в скайпа

Коментар

minchotodorov написа:
            а това много ми допадна с колонката че багажника ми трябва за бебешка количка :P
            аууу как си го направил това чудовище много бих се радвал ако ми споделиш да го крадна (твоита идея) фен съм на силната музика и много бих се зарадвал ако на вратите и отзад си сложа говорители ако някой може хелп усер-а ми в скайпа predatora благодаря може и тук да пише посещавам го всеки ден по няколко пъти!

Коментар

PREDATORA написа:
              minchotodorov написа:
              а това много ми допадна с колонката че багажника ми трябва за бебешка количка :P
              аууу как си го направил това чудовище много бих се радвал ако ми споделиш да го крадна (твоита идея) фен съм на силната музика и много бих се зарадвал ако на вратите и отзад си сложа говорители ако някой може хелп усер-а ми в скайпа predatora благодаря може и тук да пише посещавам го всеки ден по няколко пъти!
              не сам го правил аз това ,видяхго в нета някаде и ми хареса,като разбера как става ще пиша

Коментар

http://www.slc35.com/conceptz/index....t-punto-tuning

Коментар

PREDATORA написа:
                  имам въпрос към "stefcho_sm" как си е направил вратите с говорители мойте врати фабрично нямат говорители гледам и неговите са така и си ги е добавил ако може каже къде и как и да даде малко инфо и ако може потребителското му име в скайпа
                  да нямах говорители а тези така да се каже поставки за говорителите ги направих от дърво(тъй като имаме фирма за мебели).Получи се много добре а и не е грозно Скайпа ми е stefcho_sm

Коментар

начало на промените в интериора на моята мареа тд100

Привет колеги! ето малко идеи за освежаване на интериора на вашата кола:
                    Прикачени файлове
                    ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

а така изглеждаше пък астрата ми
                      Прикачени файлове
                      ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

Нещо темата не е толкоз популярна май

Коментар

да за съжаление. Надявам се като добавя и останалите промени по Мареата да се породи някакъв интерес :D колега имаше някъде една тема за сваляне на корите на вратите, че нещо ми се опъват. Ако змаеш нещо по въпроса дай инфо моля.
                          ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

Тъкмо онзи ден ги сложих моите.Бях ги свалил и около седмица-две карах без кори Свалят се елементарно...Кое те спъва тебе?

Коментар

Ето и мойта вътре
                              Прикачени файлове
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И аз щях да правя нещо подобно , но ...Май ще сменям бравото

Коментар

Working...
                                X