minchotodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериор
Collapse
X
-
minchotodorov написа:браво колеги .ако някои има и снимки как по точно сатва цялата процедура, какви бои сте ползвали ще е супур.ето и малко снимки като идеи .може и да сте ги виждали но все пак.fiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
minchotodorov написа:а това много ми допадна с колонката че багажника ми трябва за бебешка количка :Pмного бих се радвал ако ми споделиш да го крадна (твоита идея) фен съм на силната музика и много бих се зарадвал ако на вратите и отзад си сложа говорители ако някой може хелп усер-а ми в скайпа predatora благодаря
може и тук да пише посещавам го всеки ден по няколко пъти!
Коментар
-
PREDATORA написа:minchotodorov написа:а това много ми допадна с колонката че багажника ми трябва за бебешка количка :Pмного бих се радвал ако ми споделиш да го крадна (твоита идея) фен съм на силната музика и много бих се зарадвал ако на вратите и отзад си сложа говорители ако някой може хелп усер-а ми в скайпа predatora благодаря
може и тук да пише посещавам го всеки ден по няколко пъти!
Коментар
-
PREDATORA написа:имам въпрос към "stefcho_sm" как си е направил вратите с говорители мойте врати фабрично нямат говорители гледам и неговите са така и си ги е добавил ако може каже къде и как и да даде малко инфо и ако може потребителското му име в скайпаСкайпа ми е stefcho_sm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар