Колеги .. Мисля да боядисвам централната конзола на бравото,духалките от двете страни и дръжките на вратите.Отидох за спрей , но не успях да взема решение.Търсех сребристо но нямаше.Избора се сведе до светло сиво и един такъв спрей с цвят на лъскав метал.Още се колебая, Вие какво бихте ми предложили?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериор
Collapse
X
-
да най добре избери такъв цвят че да е близак с това на колата. ама недей да боядисваш духалките или и боядисаи само профилите а не отвътре. или пък има и друго варви при някой бояджия да ти направи същата боя като на колата. и да ти пръсне конзолата или ако имаш пистолет си я пръсни ти. после малко лак и става много яко!
Коментар
-
И аз мисля да боядисам нещо от интериора на Типо-то!Гледах в един сайт спрейове за пластмасаи не беше скъпо,незнам другъде как са цените,но така ми се струва!Ето и сайта -може да сте го виждали но ще го сложа - http://www.bgtuning.com/catalog/index.php
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
MrElectro написа:Тез спрейове ми се струват скъпички ...Аз гледах тука едни по 7-8 лв.А и какъв е този спрей за основа ?И един въпрос , трябва ли повърхността да се обработи с нещо , да се изшкури или нещо от сорта ?някой ако го е правил да каже...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:MrElectro написа:Тез спрейове ми се струват скъпички ...Аз гледах тука едни по 7-8 лв.А и какъв е този спрей за основа ?И един въпрос , трябва ли повърхността да се обработи с нещо , да се изшкури или нещо от сорта ?някой ако го е правил да каже...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар