Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги .. Мисля да боядисвам централната конзола на бравото,духалките от двете страни и дръжките на вратите.Отидох за спрей , но не успях да взема решение.Търсех сребристо но нямаше.Избора се сведе до светло сиво и един такъв спрей с цвят на лъскав метал.Още се колебая, Вие какво бихте ми предложили?

Коментар

Kолега духалките не не! Ако ще боядисваш нещо по тях най добре да са само рамките около духалките иначе не се получава хубаво.
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Ми виж по снимките и така както ти харесва си го направи за цвят макс близко до твоя и така.Тва е мнението ми
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

да най добре избери такъв цвят че да е близак с това на колата. ама недей да боядисваш духалките или и боядисаи само профилите а не отвътре. или пък има и друго варви при някой бояджия да ти направи същата боя като на колата. и да ти пръсне конзолата или ако имаш пистолет си я пръсни ти. после малко лак и става много яко!

Коментар

Аз пък искам точно обратното на това,което ми предлагате.Искам цвета да е доста различен от това което има по колата.Исках сребристо , но нямаше и избора се сведе до сиво и един такъв неопределим цвят (нещо метално лъскаво).Обаче сега се замислям за тоз втория...

Коментар

малко тъп въпрос.да ли ще мога да боядисам таблото без да го разглобявам цялото а само да извадя по леснете неща ,вчера поразгледах малко и маи ще ми трудно сам

Коментар

Дори и да успееш , няма да постигнеш ефекта ,който си искал.Най-добре ще се получи,като го свалиш.

Коментар

И аз мисля да боядисам нещо от интериора на Типо-то!Гледах в един сайт спрейове за пластмасаи не беше скъпо,незнам другъде как са цените,но така ми се струва! Ето и сайта -може да сте го виждали но ще го сложа - http://www.bgtuning.com/catalog/index.php
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Тез спрейове ми се струват скъпички ...Аз гледах тука едни по 7-8 лв.А и какъв е този спрей за основа ?И един въпрос , трябва ли повърхността да се обработи с нещо , да се изшкури или нещо от сорта ?

Коментар

MrElectro написа:
                      Тез спрейове ми се струват скъпички ...Аз гледах тука едни по 7-8 лв.А и какъв е този спрей за основа ?И един въпрос , трябва ли повърхността да се обработи с нещо , да се изшкури или нещо от сорта ?
                      Незнам как стоят нещата с пръскането,но мисля че трябва да се изтърка с по-фина шкурка,след това май се пръска спрея основа и след това другия спрей... някой ако го е правил да каже...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        MrElectro написа:
                        Незнам как стоят нещата с пръскането,но мисля че трябва да се изтърка с по-фина шкурка,след това май се пръска спрея основа и след това другия спрей... някой ако го е правил да каже...
                        и аз мисля така че става

Коментар

Аз пък искам нещо такова за Брава-та:
                          Прикачени файлове

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

супер е! това, бай дъ уей, май си е оригинален кожен салон за брава, виждал съм няколко в мобилето, но все бяха сивички
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

Аз искам нещо по-светло(като това на снимките).Сивото ще е малко скучно ми се струва.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

и мен много повече ми харесват светлите тонове за кожа, но са много трудни за поддръжка иначе изглеждат уникално...пп а за сивото, виж в гаража много симпатично ми седи на мен, свикнах си и като се пастира изглежда като ново
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X