Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а това много ми допадна с колонката че багажника ми трябва за бебешка количка :P
    Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm написа:
      JacK`DanielS написа:
      небях виждал до сега такова изпалнение! браво !!!
      много хора ми са казвали че до сега неса виждали такова пунто с ел стъкла хидравлика и 2 аербега ама ето че има )
      Е още едно потвърждение че пунто с пунто еднакво няма Иначе поради факта ,че е 1.1 и е сх сигурно няма барче ма собственика ербап - поръчал си 2 ърбег-а хидравлика и то от волана за спортинг гт и купето :D Иначе на моята така си я взех боядисана - то и заради това се влюбих в нея
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

заради тва говорех че ми направи впечатление че волана е от спортистите гледах в разни сайтове такова пунто серийно производство няма. брао на колегата собственик е на една от малкото поръчкови коли

Коментар

JacK`DanielS написа:
          заради тва говорех че ми направи впечатление че волана е от спортистите гледах в разни сайтове такова пунто серийно производство няма. брао на колегата собственик е на една от малкото поръчкови коли
          хаха чи тя си е спортна кола бре колега тва 1.1 нямаш представа какви чудеса прави :D

Коментар

stefcho_sm написа:
            JacK`DanielS написа:
            хаха чи тя си е спортна кола бре колега тва 1.1 нямаш представа какви чудеса прави :D
            хахаха знам какви чудеса прави старото ми пунто беше 1.2 60коня тоста пургави машинки тук се сещам как един ГОУФ-аджия се правеше на отворен и му показах вазможностите на италианската сила "голф 3" 1.6 75 куци коня и после като си взех спортинга му викам аи да се дърпаме пак ама нещеше

Коментар

Ето това е спрея дето сам си боядисвал конзолота http://i27.tinypic.com/34489l0.jpg http://i26.tinypic.com/hs0u9j.jpghttp://motipdupli.com <----- това е сайта на производителя доколко мога да чета

Коментар

Тунинг

Колеги, ако искате да не ви се люпи боята по пластмасите си вземете PLASTOFIX на BODY. Просто е перфектно. Става и за бронии и за всякакви пластмаси.

Коментар

да знам ги хубави са е то ако непочне да се лющи и да те дразни да се надъхаш отново да го правиш самоче нещо различно няма да е интересно тряаа се осъваршенства

Коментар

благодаря ви колеги за съветите. ще си взема и двата (ако ги намеря ) и ще пробвам.
                    Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

що спряхте да пишете бе? айде качвайте снимки с идеи тва онова. или ако имате замислян проект споделете!

Коментар

На мен това ми допадна много ,но явно няма да мога сам да го постигна
                        Прикачени файлове

Коментар

Мислех да не си пипам вратите ,но като се замисля само тях не съм разбъзикал Незнам ако кача и тук снимки няма ли да се повторя .Имам идея да си направя таблото от карбон ,само дето ме притеснява цената Не говоря за фолио
                          NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

ухааа бая соленичко ще ти излезе карбона. пък за направата данеговорим

Коментар

Е да ама купето няма много елементи по таблото .един с надписа и централната конзола ,не е непостижимо :D Колеги ако знаете как са цените в София пишете ,че в Плевен товарят
                              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

ааа ти само това ли аз си помислих че цялото е щом есамо това тряаа стане няма де да отиде

Коментар

Working...
                                X