Направили сте подобрение по интериора на колата - тук е мястото ,където можете да го покажете.Похвалете се , а и дайте идеи на други,които искат да правят подобрения. Надявам се темата да е полезна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериор
Collapse
X
-
на моята е целия черен но не се гордея с това защото човекът който го е правил определено не разбира от бои или там с квото се пръска/боядисва и в момента се лющи зловещо.... ама на пролет и аз мисля да го променя цялостно с нови кори за варатите и ново табло... ако намеря ако не ще боядисвам и аз... дано да попадна на майсторНедвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....
Радвайте се
Коментар
-
Eм свалят си се панелите и се боядисват на моето пунто са сини но там при врътките за парното не са....Дръжките на вратите са сини.Колега а при теб защо врътките на парното светят в червено - диоди ли как ? и за двд-то май си махнал часта за парното най-отгоре - дай инфо модел двд доволен ала бала Гледам и ти си със спортинг ама климатик нямаш...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
ами да изрязал съм горната част тя и без това никва работа неми върши апък как съм го направил да свети червено неме питай беше едно приключение разглабя се целия панел този на врътките вадят се слюдите и изчистваш зеления цвят само за данесвети зелено а да стане прозрачно наи лесно става като го изчистиш внимателно с игла тя зелената боя пада лесно . и после като го изчистиш вземаш един перманентен маркер какъвто цвят искаш и боядисваш наволя и после зглабяш и се радваш ама трябват много нерви да знаеш!!! за ДВД-то какво да кажа Елит е доволен съм всичко чете и грамофонна плоча да му сложа и нея ще прочете мнитора е НЕО за ся неми е правил проблеми на година и половина се двете неща и работят безотказно !!!
Коментар
-
Grigor_j написа:а с какво боядисвате колеги? и само гладката пластмаса ли става за боядисване без обработка или и крапавата по останалата част от таблото?
Коментар
-
stefcho_sm написа:JacK`DanielS написа:stefcho_sm написа:Ето аз как си направих интериора на пунтото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар