Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интериор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интериор

Направили сте подобрение по интериора на колата - тук е мястото ,където можете да го покажете.Похвалете се , а и дайте идеи на други,които искат да правят подобрения. Надявам се темата да е полезна

добра тема.аз смятам на пролет ако имам време малко да го поосвежапримерно така
    Прикачени файлове

Коментар

Точно това е целта на темата.Всеки да покаже какво е направил, като по този начин дава идеи и на други ,които искат да пипнат нещо.Мислех да пускам подобна тема и за екстериора.Но не съм се решил още..Ако някой иска , позволям му да постне Очаквам повече проекти - завършени и незавършени

Коментар

на моята е целия черен но не се гордея с това защото човекът който го е правил определено не разбира от бои или там с квото се пръска/боядисва и в момента се лющи зловещо.... ама на пролет и аз мисля да го променя цялостно с нови кори за варатите и ново табло... ако намеря ако не ще боядисвам и аз... дано да попадна на майстор
        Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

Ето аз как си направих интериора на пунтото
          Прикачени файлове

Коментар

Мисля ,че ще е по-добре занапред да давате пояснения кое и как сте направили.Може на някой да му хареса вашата идея,но да не знае как да я осъществи. Поздрави

Коментар

Съжалявам колега не ти видях темата моята беше за тук
              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

stefcho_sm написа:
                Абе колега тва твоето пунто какво е такова бе ? небях виждал до сега такова изпалнение. я даи малко повече инфо ако е вазможно

Коментар

Извинявам се за лошото качество на снимката ама беше малко тъмно.Малко боя, малко червени подсветки, ДВД и ТВ и ето какво се получи

Коментар

Eм свалят си се панелите и се боядисват на моето пунто са сини но там при врътките за парното не са....Дръжките на вратите са сини.Колега а при теб защо врътките на парното светят в червено - диоди ли как ? и за двд-то май си махнал часта за парното най-отгоре - дай инфо модел двд доволен ала бала Гледам и ти си със спортинг ама климатик нямаш...
                    Прикачени файлове
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ами да изрязал съм горната част тя и без това никва работа неми върши апък как съм го направил да свети червено неме питай беше едно приключение разглабя се целия панел този на врътките вадят се слюдите и изчистваш зеления цвят само за данесвети зелено а да стане прозрачно наи лесно става като го изчистиш внимателно с игла тя зелената боя пада лесно . и после като го изчистиш вземаш един перманентен маркер какъвто цвят искаш и боядисваш наволя и после зглабяш и се радваш ама трябват много нерви да знаеш!!! за ДВД-то какво да кажа Елит е доволен съм всичко чете и грамофонна плоча да му сложа и нея ще прочете мнитора е НЕО за ся неми е правил проблеми на година и половина се двете неща и работят безотказно !!!

Коментар

а с какво боядисвате колеги? и само гладката пластмаса ли става за боядисване без обработка или и крапавата по останалата част от таблото?
                        Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          stefcho_sm написа:
                          Абе колега тва твоето пунто какво е такова бе ? небях виждал до сега такова изпалнение. я даи малко повече инфо ако е вазможно
                          за кое по точно говориш?

Коментар

Grigor_j написа:
                            а с какво боядисвате колеги? и само гладката пластмаса ли става за боядисване без обработка или и крапавата по останалата част от таблото?
                            Ами най добрият начин да се боядиса е първо да се свалят панелите,да се изтрият с много фина шкурка, да се нанесе шприц(ама мойте са правени без шприц) и да се пръска с боя не е сложно но тряа да се гледа да несе олее,може и отгоре една ръка лак да се пръсне

Коментар

stefcho_sm написа:
                              JacK`DanielS написа:
                              stefcho_sm написа:
                              за кое по точно говориш?
                              питам какво изпалнение е какъв модел. Щото гледам нямаш барче (продалжението на централната конзола) волана ми направи впечатление също , сигурно си сменял волана или не?

Коментар

Working...
                              X