Ммм .. Те доста големи тез дупки...В английския форум пише ,че оня пробил над 40 дупки...Тука виждам само 5-6-7.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробиване на кутията на филтъра
Collapse
X
-
-
Днес щях да я пробия ако бях успял да я извадя е как ли не я въртях.. смятах подкланика да махам и така и не можах да я сваля. И все пак за да не ми бъде напразно играчката реших да махна всички бъздухопроводи непосредствено до кутията, така че да остане една голяма дупка...... ефекта:-звука определено се промени, но само на вискоки обороти-вървежа според мен въобще не се промени, даже ми се стори че беше по-спъната и температурата ми се вдигна много бързо (незнам дали това имаше значение)Така че радвам се че не си окипазих кутията. Според мен не си струваFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
ами според мен филтара си е нормален по големина ина4е наистина ми промениа много звука като влезне в обороти дайе един приател като го 4у и вика 4е все едно 3.0 кобика двигател.а за марка немога да ти кажа каква е за6тото и аз не и а знам аз го жзех от един приател за 20лв.ина4е на котиата пи6е тинингето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
Ми като слагате тея "Мрасотии" от по 20лв. ще ви цапа не само стъпковите моторчета ами и двигателите ще ви "Зацапа" :D..... Съберете си 120лв. и си купете един спортен филтър JR не се намирайте само на работа че ще си окалпазаните моторите!Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар