през легнал полицай ,ако мислите че ше ви закачи -зимайте го напряко.Пунтото ми със спортно окачване.Проблеми с легналите полицай само като сме над 2ма в колата - хаехае тогава направо си слизат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си смъкна колата?
Collapse
X
-
Аз съм с жълти пружини и имам голям проблем с циментирани легнали полицаи, бордюри и дупки. Сега мислям да слагам тампони ли подплънки ли как му викат да вдигна малко колата и по-големи гуми, че е страшно нисък красавеца и ми опира я броня, я гърне :Р. Ако щете ми вярвате толкова е ниска, че като отворя вратата напълно и ми се сурка по бордюра :DТанцувай с любов!
Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]
Коментар
-
oTBpaTuTko написа:Аз съм с жълти пружини и имам голям проблем с циментирани легнали полицаи, бордюри и дупки. Сега мислям да слагам тампони ли подплънки ли как му викат да вдигна малко колата и по-големи гуми, че е страшно нисък красавеца и ми опира я броня, я гърне :Р. Ако щете ми вярвате толкова е ниска, че като отворя вратата напълно и ми се сурка по бордюра :D
Коментар
-
Не мога да разбера защо всички казват да не се режат пружините. Много мой приятели да ги резнали и нямат никакав проблем.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
stefcho_sm написа:Несъм чел цялата тема но дали някои е мислил за скобите които свиват пружината.аз си зех скоби щото искам да легна до земята въпреки че съм с спортно окачване..... и ако има ефект на пролет като ги сложа ще споделя мнение .....||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар