http://img50304.pictiger.com/images/13622247Някой може ли да ми обясни за какво се изплозва тази греда и какво и е предназнзчението.?И добре е да си я сложа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво се използва тази греда
Collapse
X
-
deadairplane
-
И аз искам такава но за Брава. Ти от къде ще си търсиш? Сам ли ще си я правиш.Относно какъв е ефекта - по тази тръба се предава силата на натиска от външното колело в завоя (което е натиснато и колата се накланя към него) към вътрешното - което би се надигнало в дадения завой. Така като са свързани двата амортисъора с твърда връзка се предава половината натоварване от единия на другия и се прескача коша и не се усуква купето.
Коментар
-
niko_ymn написа:И аз искам такава но за Брава. Ти от къде ще си търсиш? Сам ли ще си я правиш.Относно какъв е ефекта - по тази тръба се предава силата на натиска от външното колело в завоя (което е натиснато и колата се накланя към него) към вътрешното - което би се надигнало в дадения завой. Така като са свързани двата амортисъора с твърда връзка се предава половината натоварване от единия на другия и се прескача коша и не се усуква купето.
Коментар
-
Колегите с типо платформа да обърнат внимание на един профил от купето, свързващ задните части на бомбетата на амортисьорите. Просто купето е проектирано фабрично с достатъчна коравина в тази област. При нормално каране с нормални гуми няма да усетите нищо от слагането на допълнителната щанга.
Коментар
-
Колега това се казва распора тя се слага когато си сас спортно окачване за да не мойе копето след жреме да се каса по ботушите а тази която е регулеруемата е когато колата има спортно окачване и се отиде на предница и не може да се реголира сходимоста от накраиниците защо е така защото когато сложиш спортни пружини се отваря предницата.Но и да си сложиш не е грешка то хляб и вода не иска :PFIAT PUNTO MK2 HGT
Коментар
-
какво е значението ако сложим разпънката на 1 и 3 както е показано на снимката , или на 2 и 3. има ли значение дали ще е на 1 и 3 или ня 2 и 3 ? ,. : http://www.album.bg/berbo8/images/1837341/Fiat Brava 1.6 16V
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар