Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бели километражи за пунто?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бели километражи за пунто?

Здравейте колеги искам да попитам дали знаете от каде мога да си намеря бели километражи за пунтото ми. аз съм от Велико Търново и в нито един магазин за шукариики няма за пунто. Ако някой знае нещо нека пише! Аз ще почерпя

Из софия може да има аз не съм се интересувал че на моето си има едно друго решение и мен си ми харесва.Един друг колега на неговото пунто си беше сменял всички лампички от зелени на червени - добре изглеждаше.http://www.xtuners.com/home.htm разгледай този сайт май имаше за пунто но с по стария километраж.Хъм сега като да видя сайта пак гледам пише на немски и на английски и после се оправи на бг като цъкнах на контакти или някъде там да не се объркаш че е чужд сайта.На контакти има на 2 момчета ай си кю гсм кот ти трябва
    Прикачени файлове
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

тоя сайт са го разглеждал много пъти. незнам защо са дифицит тия шукарийки особенно за Фиат. ако беше някой немски кенеф има сичко мамкаим мръсна немска да*** !!!!!!!!!!!!

Коментар

На илиенци в един магазин видях, 7лв бяха. За пунто МК1. Не знам обаче дали са точно за твоите километражи.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Къде на Илиянци точно, че не съм бил от мн време там? Ако има зимай направо. Нема значение за кой километраж са са за 7лв нема да прайме ?с я.
          Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
          Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Working...
          X