Требва ми мощно атмосферно двигателче,ще правим фиатово защото са здрави и прости,и най вече леки...Намерил съм валове от италия..FIAT FIRE 1108 - 1242 8VFF.108.292C setRace medium10.810.838° - 74° / 71° - 35°3.2 / 3FF.114.300C setRace max11.411.445° - 75° / 72° - 42°4 / 3.8http://www.colombo-bariani.com/catalogo.php?lang=engЩе слагаме по големи клапани,обаче още не съм си харесал пружини за клапаните,които да са достатъчно еластични...Буталата и мотовилките ще са си стандартните със леки доработки и олекотяване...Ще има маслено радиаторче от уно турбо...За захранване ще бъде сигурно със два двойни вебера( и тука има въпрос 40-ци или 45-ци) защото инжекция за тоя двигател ще бъде скъпа много...Скоростите ще са от пунто 55 6спийд-перфектни са защото са къси и диференциала също им е много къс,така че ще се използват доста добре...Запалването ще е със капачка,защото при тоя двигател(който си има електроно запалване) всичко се контролира от 1 комп.,тоест запалването и инжекциона...Някой ако има съвети да ги дава,защото до сега не съм имал опит с такива двигатели...Мерси предварително...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на 1242FIRE за писта...
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар