искам да вдигна малко кончетата на италианчето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да вдигна кончетата на уно турбо 1.4
Collapse
X
-
вдигаш налягането + повече бензин ... обаче не се прави както ти дойде, а с широколентова ламбда за да мериш смеси .. иначе ефекта е доста неприятен !!!! (можеш да го видиш на колегата темата с ХГТ-то)Madness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
-
Re: как да вдигна кончетата на уно турбо 1.4
TURBO_POWER написа:искам да вдигна малко кончетата на италианчетоВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
аз добавих по голямо турбо, по големи тръби към кулера..по големи изпускателни тръби ...+ по горното написано..но без широколентова ламбда сонда..нея предпочетох да я заменя със сонда отзад в ауспуха и свързана с лаптопа в колата!!...подкарах я на 1 бар с оригиналните дузи и повече не става затова е сега ще метнем едни дузи и надуваме на 1.5....ааа хората ме гледат странно по улицата от сега с тоз звук цсссссссссссссссссссссс хихиа старото турбо определено не държи!@!!!!!!!!!! на последна та снимка се вижда.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Забравих да кажа и друго, със по големите дюзи сместа на празен ход е доста богата, но във високите оборотие е перфектна дори след овербуст-аИма един форум там има окло 10-тина Унота направени много добре . Ако искате над 200 к.с вече ще трябва друг компютър или ровене в паметта на стария :DЕто и саита: http://www.turbo124.com/forum/Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
благодаря ви за инфото в момента датчика за налягането показва че помпа на 0.65 бара. Как мога да го увелича малко примерно на 0.8 щом с оригиналните дюзи издържа на 0.9, значи няма да има проблем, знам че е някъде на турбото, ама не знам точно кое и къде.А за тази сонда си нямам никакво понятие каква е и къде се намира? Един пич ми продава турбо с марка мицубиши, каза че помпело доста свалил го от punto, мисля да го взема какво ще кажете?жега на буталата!!! Uno Turbo 1.4
Каде отиваш може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар