бате нещо се бъркаш... обади се на 0888649190 (търсиш Крис) той ще ти обясни как,колко и т.н. но в никакъв случай не е 1800 както си написал.Обади се и ще разбереш Тая ялфа най-накрая е привършиха... Това са снимки от 25.05 от Драг цъцтезанието в Сливен...
бате нещо се бъркаш... обади се на 0888649190 (търсиш Крис) той ще ти обясни как,колко и т.н. но в никакъв случай не е 1800 както си написал.
говорил съм с момчето още март месец.1200 лв.с монтажа.края на лятото ще му се обадя да ги сложиме.аз мислех че тоя вариант ще е по йофтеничък.мерси все пак.
от където и да я погледна все на буболечка ми прилича иначе се потрудил човека. да си кажа чесно аз и толкова немога ама си го знам и не се слагам . като не могат да се къпят да не се сабличат
FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Браво колега!Алфистите може и дате анатемосат,но според мен трудът ти е оправдан!Желание и много работа,това е важното!сигурен съм,че нещата могат да бъдат и много по добре ,но нека да бъде при следващият ти проект!Успех,така се прави!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
За "труда" добре,но според мене това си е чиста подигравка с Алфа Ромео,абе кви глупости пиша направо това е наи-грозното нищо което съм виждал,гадост...
Трявало е да спре с вратите и до там, това отпред е направо подигравка, за тези пари дето е хвърлил е можело да направи нещо наистина стойностно, защото явно мерак има, но НЯМА ТАЛАНТ !
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар