Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.6 с MG Tuning

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.6 с MG Tuning

Те тва е мойто Пунто! Изглеждаше доста различно като го купих ама постепенно го пооблякох с нови дрешки от MG Tuning - Варна, сложих му спортни пружини на OMP, гърне на Supersprint и сега си го харесвам. Само ме е яд за тъпата капачка за газта че е пльосната там, ама кво да правя като бензина подлудя...Дано ви хареса, пък ако не - приемам градивна критика и идеи :D
    Прикачени файлове
    Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Други джанти тия не ми се връзват мн мн....вежди може би..спойлера е добре отзад бронята я бива.Качил съм ти да видиш моята как е....Отпред тая приставка на бронята ми се струва груба имаше и по добри мисля...тва е
    Прикачени файлове
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

На мен пък ми харесва

Коментар

nasty, съгласен съм за джантите, дори в момента търся други, ама се оказа проблем да намеря на 4х98 на нормална цена Задната ти броня е доста хубава. И на мен ми предлагаха такава, ама бях решил да не пипам броните, а само да им сложа дублажи, защото предната броня на моя модел според мен е достатъчно изпипана с този голям отвор за въздух. В същност съм привърженик на максимално изчистените линии и скоро смятам да махна всичко излишно от колата. Прилагам и примерна снимка Дали някой ще може да ми направи нещо такова в България?
        Прикачени файлове
        Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

На тая броня ще ме е яд за халогенките Което може да го компенсираш с фарове с ангелски очи и ксенон де За бронята питай при теб все има туниг фирма може и да правят,ако ли не си поръчваш от чужбина.

Коментар

има и цели пакети готови, но не мисля, че им е оправдана цената !!
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Да и аз съм ги виждал на различни каталози и дори имах парите да го направя, обаче не съм привърженик на чак толкова брутални изпълнения. Предпочитам изчистените линии, както вече споменах :D

Коментар

Аз лично не съм привърженик на веждите ,много по-грозно ми е Инъче ако си загладиш броните като на снимката по-долу ще е супер А и с други джанти П.С може да смениш страничния мигач с бял ,че това оранжево никъде не се връзва
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

abarth77 написа:
                  Дали някой ще може да ми направи нещо такова в България?
                  Колега, спазвай правилата на форума!4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Благодаря за предложението. За съжаление София ми идва доста далече, но като изляза най-сетне в отпуск за повече от 2 дни ще изкарам едно гостуване на сестра ми и непременно ще ви посетя и вас. Сигурен съм, че предлагате и доста други интересни неща

Коментар

Колега RoMeO_156_GTA, напълно съгласен съм с теб за веждите и мигачите. А току що си купих други джанти 15", страхотни Artec AD Cup. Още не съм ги сложил, но като ги сложа ще пусна нови снимки. Бронята за сега ще почака, че леко привърших парите

Коментар

виж да не ти жулят с 15-ките.

Коментар

Джантите са 7J 15, пробвах ги с гуми 195/50/15, не жулят. Ама до амортесьора остава мноооого малко място. Ето и снимка кам изглеждат.
                          Прикачени файлове

Коментар

abarth77 написа:
                            Джантите са 7J 15, пробвах ги с гуми 195/50/15, не жулят. Ама до амортесьора остава мноооого малко място. Ето и снимка кам изглеждат.
                            Откъде и за колко пари ги взе, ако не е тайна, разбира се
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Както се казва в шпионските филми: Ако ти кажа, след това ще трябва да те убия :D ! Шегувам се разбира се. Джантите ги взех от един гумаджия във Варна, който продава само изключително запазени, с някаква много малка забележка. Моите са като нови. Ако искаш мога да ти дам точни координати, ама като гледам си от София. А цените му са приемливи, като се има предвид качеството. Ако сериозно търсиш нещо съм насреща да ви свържа.

Коментар

Working...
                              X