здравеите пичове,наскоро баща ми ми докара фиат браво 1.6 абарт,много му се кефя,обаче искам спортно окачване,ама в бг не се намира.Моля да ме опътите колко струва и мога ли да си го поръчам от някъде или да си купя.Искам сащо така и да го накарам да върви малко повече че голфчетата 1.8 се опажвт понякога.С чип ще имали някаква промяна ,или спортни валове ако не са много скъпи разбира се .Здравей и добре дошъл във форума!Моля те само да пишеш на кирилица, по правилата на форума!Този път като първи пост ти е простено!Премествам ти темата в правилния раздел!GTipo
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортно окачване - питане
Collapse
X
-
Спортни пружини за Браво се продават във форума на tuning.bg потърси някъде в първите 5-6 страници. Относно вървенето, за малко пари можеш да му махнеш катализатора и да сложиш истински спортен филтър. Това може да ти даде МАКСИМУМ 4-5к.с. От там нататък става с пачка Offtopic:Все си мисля, че ако има Браво Абарт, то трябва да е с най-якия двигател и спортно окачване. Почти съм сигурен, че няма. Моля ако греша някой да ме поправиFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
-
nanio написа:Спортни пружини за Браво се продават във форума на tuning.bg потърси някъде в първите 5-6 страници. Относно вървенето, за малко пари можеш да му махнеш катализатора и да сложиш истински спортен филтър. Това може да ти даде МАКСИМУМ 4-5к.с. От там нататък става с пачка Offtopic:Все си мисля, че ако има Браво Абарт, то трябва да е с най-якия двигател и спортно окачване. Почти съм сигурен, че няма. Моля ако греша някой да ме поправиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар