Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортно окачване - питане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортно окачване - питане

здравеите пичове,наскоро баща ми ми докара фиат браво 1.6 абарт,много му се кефя,обаче искам спортно окачване,ама в бг не се намира.Моля да ме опътите колко струва и мога ли да си го поръчам от някъде или да си купя.Искам сащо така и да го накарам да върви малко повече че голфчетата 1.8 се опажвт понякога.С чип ще имали някаква промяна ,или спортни валове ако не са много скъпи разбира се .Здравей и добре дошъл във форума!Моля те само да пишеш на кирилица, по правилата на форума!Този път като първи пост ти е простено!Премествам ти темата в правилния раздел!GTipo

Спортни пружини за Браво се продават във форума на tuning.bg потърси някъде в първите 5-6 страници. Относно вървенето, за малко пари можеш да му махнеш катализатора и да сложиш истински спортен филтър. Това може да ти даде МАКСИМУМ 4-5к.с. От там нататък става с пачка Offtopic:Все си мисля, че ако има Браво Абарт, то трябва да е с най-якия двигател и спортно окачване. Почти съм сигурен, че няма. Моля ако греша някой да ме поправи
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
      Спортни пружини за Браво се продават във форума на tuning.bg потърси някъде в първите 5-6 страници. Относно вървенето, за малко пари можеш да му махнеш катализатора и да сложиш истински спортен филтър. Това може да ти даде МАКСИМУМ 4-5к.с. От там нататък става с пачка Offtopic:Все си мисля, че ако има Браво Абарт, то трябва да е с най-якия двигател и спортно окачване. Почти съм сигурен, че няма. Моля ако греша някой да ме поправи
      Сигурно е с Абарт кит - само външния вид
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

пружини на браво стават от 146, брава , 156, делта а да вдигнеш конете филтърче , генерация , чип
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колега не от 156 ,а от 155
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

опс грешка да прав си 155,145 също
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20313
              FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Working...