Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг проект за Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sparco_Racing написа:
    4-то Тунинговано ...Мога смело да кажа че има много малко тунинговани Бравота в София (дори и БГ)
    Колега сори, ама това ако е тунинг. Не знам защо си мислиш, че си направил нещо изключително. Не се обиждай ама това браво определено не е хубаво направено.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Циганска мечта!!!Всичко е криво по колата и няма никакав вкус!!!Язък за труда който си хварлил знам че не е малко , но нещо като не се отдава на човек по-добре да не се захваща.Не се обиждай , но колата ти е супер зле

Коментар

Тя жива ли е таз кола? Аз не съм слдил много общите приказки, но по едно време беше чукната и се продаваше. Успя л ида я продадеш, за себе си ли я остави, какво стана, сподели. Как върви БМВ-то? Правил ли си подобрения по него? Вярно че не сме БМВ клуб но все пак ми е интересно да знам дали има развитие.
        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Не искам да се отклоняваме от темата. Чудя се дали тези които се изкзват отрицателно някога въобще са направили нещо материално с двете си ръце. Да сте построили къщичка хранилка за пойни птички например? Какви оценки имахте в училище по трудово ? Не стига лошия късмет ами дайте да го довършим допълнително с критика? Аз например бих си поръчал прагове от пича. На мен ми харесват. На други - не им харесват. Разни хора- разни идеали. На вкус и цвет тавариши нет. Не така с лошо де! Като си направя моя тунинг ... е ясно защо няма да го споделя във форума. А човека дори Ви каза кое как го е правил и какви материали е ползвал. Моите уважения към всички критици. И моето: Браво колега!
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko викаш имало много критици АМИ ЧОВЕК ВИЖ този "тУнинг" цялата кола е меко казано ОСРАНА!!!Той е дал някакви снимки на други коли да беше ги загледал поне малко как са направени вместо да си прави свободни съчинения.Ако на някой му харесва тази кола незнам На собственика на колата бих му казал евала ти за труда който си хварлил и с мерака , който си я правил ама сам виждаш какво си постигнал , дано да ти харесва поне на тебе

Коментар

Коментар

deadairplane свястните мнения може да са само положителни, така ли? Предполагам, че bocho123321 е отговорил защото niko така си е написал поста, че предполага отговор. Niko лично аз съм правил някои неща. Аз не омаловажавам труда на колегата, но това не означава автоматично че крайният резултат е добър.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Не са искал да осирам темата на човека всеки , който се е занимавал в подобно начинание знае колко труд изисква това .DEADAIRPLANE искам да те попитам лично тебе ьаресва ли ти колата и да ми кажеш ако ти харесва кое точно ти харесва.Знам че всеки има собтвен вкус и се съобразявам с това , но тази кола пич незнам какав вкус трябва да има човек че да я хареса.Повече ще се постарая да не пиша в темата , защото явно вие явно си падате не по тунинг , а по СЕЛСКИ ТУНИНГ.VSD благодаря за разбирането поне явно ти си ме разбрал , а дано и хората които поне малко си имат на представа какво е хубаво направен тунинг и те да са ме разбрали.

Коментар

Бравото вече е минало за мен ...Истинския БМВ ентусиаст рано или късно си купува Е30... Това направих и аз ...

Коментар

Sparco_Racing _Фиат фанатик Колегата се е справил според мен пеерфектнно , евала на такива хора . тунинга ми хареса ! , само цветът ако беше станал по_добре .Респект и уважение за такива хора който са сподели ли нещо със нас. И да кажа на всички критици .................... _Лесное да рушиш,.. _Трудно е да градиш
                      Fiat Brava 1.6 16V

Коментар

fiat_Mania написа:
                        Lесно е да рушиш ... Трудно е да градиш

Коментар

продавам браво с як външен тунинг

5000 лв. с музикател 0878595951запазено е със спортни ауспуси, спортно окачване абе супер е
                          Прикачени файлове
                          speed up

Коментар

...абе червеното браво май го видях да събира прах на ОМВ Резбарска.не бесхе никак добре горкото.ударено потрошено.кофти.
                            Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                            Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                            VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                            VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

FiFo написа:
                              ...абе червеното браво май го видях да събира прах на ОМВ Резбарска.не бесхе никак добре горкото.ударено потрошено.кофти.
                              Да то е
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

не знам но моито мнение е че сички детаили са изкривени и с тези вежди по калниците никак не пасва,отстрани предната броня не се вразва с калника,праговете са ного ’’шарени’’ного елементи,както беше написано че изглежда Японско,според мен СЕМПЛИТЕ неща са по красиви,както БЕЛИТЕ БРАВОЧИ.но иначе евала за ногото труд които е хварлил колегата

Коментар

Working...
                                X