Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг проект за Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е дай и някоя друга снима.Може и да не е Фиат.Ще е интересно да се види(поне на мен)
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
      Е дай и някоя друга снима.Може и да не е Фиат.Ще е интересно да се види(поне на мен)
      Eми разгледай темата по другите страници и ще видиш поне 50 снимки...

Коментар

Става въпрос за това което ти ще правиш.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Нещо такова се замисля.... но ще трябва да се помъчим по формите ....

Коментар

Днеска видях бравото на омв-то на владимир вазов,добре е отзад :P
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
              Днеска видях бравото на омв-то на владимир вазов,добре е отзад :P
              Mи нормално това ОМВ ми е като "ОФИС" се там кесим с колегата че и гаража ни е на 200м от там

Коментар

Oт утре започва правенето на машинки за " Lambo Doors" ...П.С. Стискайте палци да ги направим ....
                Прикачени файлове

Коментар

само едно нещо направете според мен, за да е един тунинг качествен и наистина красив, направете всичко възможно ръбчетата навсякъде да си съвппадат по възможно, абе по идеален начин наистина е трудно, за пореден път, ЕВАЛА и УСПЕХ
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

И аз те видях онзи ден! Близо до плиска беше. Доста ниско е паднало!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Akо не успеем да направил ламбото ще последвам примера на колегата IV4O_M с този вариант :

Коментар

Ако имаш 100 лева земи и купи некув по здрав салон и става идеалното фиатче... Стискам палци за ламбо дорс цвета и предната броня
                        Купи си фиат за да те е яд

Коментар

Ще имаш мисля проблеми, ако направиш вратите като на зеленото Рено! трябва да оставяш доста място от колите в ляво и дясно при паркиране!Пък и не стой добре.Успех ти пожелавам.

Коментар

coolboby написа:
                            Ще имаш мисля проблеми, ако направиш вратите като на зеленото Рено!
                            Няма да са като на реното спокойно... А колегата вече имаме готови панти и даже ги предлагаме на масова продажва ....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20941

Коментар

Мислиш ли да махаш дръжките на вратите. Защото на Браво-тата от снимките нямат дръжки и ми е чудно как се отварят..с натискане?

Коментар

coolboby написа:
                                Мислиш ли да махаш дръжките на вратите. Защото на Браво-тата от снимките нямат дръжки и ми е чудно как се отварят..с натискане?
                                Дръжките "изчезват" ... А колкото до това как се отваря .. Лесно е ...Механизама нали е на копче като за аларма...Натискам бутона и вратата изкача навънка и само я побутвам нагоре да се вдигне... Този проект се мисли и се прави от 3 месеца и когато е завършен изцяло ефекта ще е : УААААА УУУУУ

Коментар

Working...
                                X