Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг проект за Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре е. Харесва ми с новия цвят, а като я пребоядисате ще стане ектра. :D
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Ще видима какво ще стане след като сложа новите пружини МОМО Корсе които зех от koлегата "pugsy" и ще видим колко ще смъкне колата

Коментар

fens_ написа:
        боби не му хареса задната брония (впрочем на никой не хареса )
        Крис 1000000 пъти казах че предната не ми харесва че седи така нагоре ...Като се загледаш от далеч се едно излитам нагоре...така вирната седи

Коментар

fens_ написа:
          по планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ...
          Спортно си има отзад... Цял мост от ХГТ с дисковете и спортните амортисьори и пружини...Само отпред няма ама това ще се оправи до утре...Пружините са ми в багажника заедно с амортисьорите

Коментар

fens_ написа:
            аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ...... ...
            пич не се обиждай но колата е станала супер гадно,няма място дето не е ус***а,аз дето съм пръскал 2 пъти и то с електричка пистолет си бях боядисал предния капак на типото и не си личешевчера се запознах със собственика и видях колата,дано я пръснете мноооооого по хубаво и да я видим наистина добре изглеждаща

Коментар

pugsy написа:
              fens_ написа:
              аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ...... ...
              пич не се обиждай но колата е станала супер гадно,няма място дето не е ус***а,аз дето съм пръскал 2 пъти и то с електричка пистолет си бях боядисал предния капак на типото и не си личешевчера се запознах със собственика и видях колата,дано я пръснете мноооооого по хубаво и да я видим наистина добре изглеждаща
              не се обиждам с тези материяли това можах да направа ....

Коментар

fens_ написа:
                pugsy написа:
                fens_ написа:
                Боята беше добра,НО лака беше отврат.... (май беше се пресекал или старичък)

Коментар

А защо трябва да смъкваш боята??? Ако я оставиш и просто удариш качествено шлифоване, би трябвало да стане дори по-добре отколкото ако смъкнеш до метал и подготвяш наново. Да не говорим, че и корозионно ще е по-устойчива.
                  Fiat Ritmo 105TC
                  1600cc 105к.с.

Коментар

Ето една снимка с новите ми спортни амортисьори и новите пружини МОМО Корсе....Колата смъкна с цели 6 см Гумите са 195/50/15 да подчертая ...
                    Прикачени файлове

Коментар

Sparco_Racing написа:
                      Ето една снимка с новите ми спортни амортисьори и новите пружини МОМО Корсе....Колата смъкна с цели 6 см Гумите са 195/50/15 да подчертая ...
                      А това беше едно хубаво Браво преди т. нар. тунинг. :D :D :D
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Не знам, но лично според мен е ниско. При така раздутите калници има нужда от по-големи джанти с фланци които да излязат на вън. Но ме притеснява, че много е легнала и ще закачат в калниците. Ако питаш мен върни си старото окачване и си намери по-големи джанти. Предната броня от пред изглежда добре но не и от страни, разбирам какво имаше предвид в предишните си постове. Подбери нещо по семпло, не толкова японско изглеждащо. Бравото е много красива кола и агресивна като визия. Няма нужда от такава броня според мен. Иначе другото ми харесва много. Заднта броня си е точно на мястото! Респект за всичко което правиш! Много се кефя на хора дето правят с мерак колите си! :D
                        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                        Land Rover Discovery 2.5TD '94
                        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Ето нещо много хитро направено:
                          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                          Land Rover Discovery 2.5TD '94
                          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                            Sparco_Racing написа:
                            А това беше едно хубаво Браво преди т. нар. тунинг. :D :D :D
                            Колега, това твоята кола ли е. Лично мен не ме радва ама въобще. Няма нищо хубаво а някакви наслагвани неща без вкус. А и тази гума стои все едно всеки момент ще падне предния мост.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

fens_ написа:
                              pugsy написа:
                              fens_ написа:
                              шкурката не е скъпа,тя на места дори не е изшкурена,а даже ме и съмнява да е шприцвана

Коментар

BO написа:
                                Колега, това твоята кола ли е. Лично мен не ме радва ама въобще. Няма нищо хубаво а някакви наслагвани неща без вкус. А и тази гума стои все едно всеки момент ще падне предния мост.
                                Моята е ...А това с гумата е така поради причината че бронята съм е резнал малко повече при отливането и затова...Днес ще се отлива нова броня ... почти същата само че изглежда така
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X