Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг проект за Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре в 18 ч колата влиза в камера !!! В сряда в 9:30 излиза ...Очаквайте проекта скоро завършен !!!

Коментар

Sparco_Racing написа:
      Утре в 18 ч колата влиза в камера !!! В сряда в 9:30 излиза ...Очаквайте проекта скоро завършен !!!
      Поздравявям те за смелата инициатива, много труд е всичко това, но то без любов не става!И огромно предизвикателство - трудно се тунингова този модел, много трудно - просто е изпипан до съвършенство и всеки който се е опитал да го направи, до известна степен е обречен!Аз лично, не съм видял на модела друга промяна освен броните!Пожелавам ти успех!

Коментар

Sparco_Racing написа:
        Хайде качвай снимки, че 9:30 ч. мина отдавана.....
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Колеги колата остава в бокса поради простата причина че боята е осрана яко !!!Иначе ето малко снимки ...
          Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Колата остава в бокса за неопределено време !!!

Коментар

ще я пребоядисваш пак ли?
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Да но първо тази боя ще се свали до метал както калника и капака за да стане както трябва, а не да стават такива работи както сега ....Остава в бокса за неопределено време !!!

Коментар

Малко морковее колега. Но според мене и така си е готина аз лично бих я оставил. Просто е различна от всички софийски Бравовци и няма лошо да си остане и така. Но при положение че знам какъв цвят очакваше ти, просто знам, че няма да оставиш нещата така. втория опит ще е сполучлив. Споко.
                        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

аз направих грешка, че не свалих старата до метал, както на калника и сега ще си ям ушите След седмица ще е на метал и тогава ще стане.

Коментар

аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ето още няколко снимки ... за задна брония сигурно щесложим ето тази : http://images19.snimka.bg/003606932.jpgпо планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ... както и нови ниски гуми ...п.п. боята се оказа различен цват , лака малко кофти но висчко ще е наред до няколко дни ...

Коментар

fens_ написа:
                              аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ето още няколко снимки ... боби не му хареса задната брония (впрочем на никой не хареса ) защотото пичовете от STREET MANIATA са набутали 2 кила силикон и кита пада ... както и да е утре мисля или да я разкоста тая цялата и да я направа на ново или да сложим ето тази : по планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ... както и нови ниски гуми ...п.п. боята се оказа различен цват , лака малко кофти но висчко ще е наред до няколко дни ...
                              Абе боята е супер. Но зависи какви са ви били очакванията просто. Според мен и до метал да беше свалено щеше да е 1-2 нюянса по червеникаво, но не толкова тъмно колкото иска той. А задната броня мене ме кефи като визия, а това че се разпада никой не го кефи определено. А със спортното окачване няма ли да стържете асфалта малко??? И с ниски гуми доста лоу ще дойде според мен. А така и така ще я боядисвате наново по добре сложи тая бронята дето си я снимал, разликата външно е малка. Даже аз не виждам разлика ама може и да има.
                              Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                              Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Alex_kk написа:
                                fens_ написа:
                                аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ето още няколко снимки ... за задна брония сигуно ще сложим ето тази : по планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ... както и нови ниски гуми ...п.п. боята се оказа различен цват , лака малко кофти но висчко ще е наред до няколко дни ...
                                Абе боята е супер. Но зависи какви са ви били очакванията просто. Според мен и до метал да беше свалено щеше да е 1-2 нюянса по червеникаво, но не толкова тъмно колкото иска той. А задната броня мене ме кефи като визия, а това че се разпада никой не го кефи определено. А със спортното окачване няма ли да стържете асфалта малко??? И с ниски гуми доста лоу ще дойде според мен. А така и така ще я боядисвате наново по добре сложи тая бронята дето си я снимал, разликата външно е малка. Даже аз не виждам разлика ама може и да има.
                                колата сега е висока със спортните прожини ако свалят 60 / 40 ще стане на една цигарена кутия от земята (както иска боби ) няма да се пребоядисва цялата на ново ще се пребоядисат необходимите детайли .... колата утре ще влезе най вероятно пак в бокса за да се доизпипа и на следващото изложение/състезание да и се радвате айде за сега толкова

Коментар

Working...
                                X