Утре в 18 ч колата влиза в камера !!! В сряда в 9:30 излиза ...Очаквайте проекта скоро завършен !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг проект за Бравото
Collapse
X
-
Sparco_Racing написа:Утре в 18 ч колата влиза в камера !!! В сряда в 9:30 излиза ...Очаквайте проекта скоро завършен !!!
Коментар
-
Малко морковее колега. Но според мене и така си е готина аз лично бих я оставил. Просто е различна от всички софийски Бравовци и няма лошо да си остане и така. Но при положение че знам какъв цвят очакваше ти, просто знам, че няма да оставиш нещата така. втория опит ще е сполучлив. Споко.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ето още няколко снимки ... за задна брония сигурно щесложим ето тази : http://images19.snimka.bg/003606932.jpgпо планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ... както и нови ниски гуми ...п.п. боята се оказа различен цват , лака малко кофти но висчко ще е наред до няколко дни ...
Коментар
-
fens_ написа:аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ето още няколко снимки ... боби не му хареса задната брония (впрочем на никой не хареса ) защотото пичовете от STREET MANIATA са набутали 2 кила силикон и кита пада ... както и да е утре мисля или да я разкоста тая цялата и да я направа на ново или да сложим ето тази : по планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ... както и нови ниски гуми ...п.п. боята се оказа различен цват , лака малко кофти но висчко ще е наред до няколко дни ...Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:fens_ написа:аз съм майстора на колата ... смея да твърда че колата стана найстина добре .... ето още няколко снимки ... за задна брония сигуно ще сложим ето тази : по планове и спортно окачване ще се сложи така че .... скоро ще е с хубави бронии и спортно окачване ... както и нови ниски гуми ...п.п. боята се оказа различен цват , лака малко кофти но висчко ще е наред до няколко дни ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар