Колега Sparco_Racing, къде точно са ти закачени спортните колани от шофиорската седалка??? Зад задната седалка или в конзолата на задния колан??? И предполагам така закачени коланите не оставят мясо за пасажер зад шофиора???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг проект за Бравото
Collapse
X
-
Alex_kk написа:Колега Sparco_Racing, къде точно са ти закачени спортните колани от шофиорската седалка??? Зад задната седалка или в конзолата на задния колан??? И предполагам така закачени коланите не оставят мясо за пасажер зад шофиора???
Коментар
-
А колега на мястото на лайсните ще слагаш ли нещо или така ще си остане? Или пък ще го запълниш само А и друго което ме интересува и искам да те питам предната броня как точно си я отливал, без калъп доколкото разбрах, как точно става това? Мерси предварително.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:А и друго което ме интересува и искам да те питам предната броня как точно си я отливал, без калъп доколкото разбрах, как точно става това?
Коментар
-
За няколко дни префасонирахте цялата кола. Евала!Колега, погледни и този сайт http://www.italiano.ms/?do=photos Може да си харесаш нещо.
Коментар
-
Браво, харесва ми как става колата, особено не видях, може и да си го направил, но ако заличиш и дръжките на вратите, ще стане много изчистена, само ми се струва, че предната броня не се връзва със целия тунинг, но смятам, че ще се получи добре. Като стане готова сложи снимки, да видим какво се е получило. И може да напишеш колко пари ти е излязло всичкото, макар, че парите нямат значение, когато нещата се получават добре. Успех.
Коментар
-
rbk написа:Колега, погледни и този сайт http://www.italiano.ms/?do=photos Може да си харесаш нещо.
Коментар
-
Колега относно дръжките на вратите не е желателно да ги махаш,независимо че и според мен ще изглежда още по-добре ,защото ще ти спрат колата от движение.Тука един наш юнак си взе голфче без дръжки и след няколко сещи с полицаи и измъкване на косъм се принуди да си сложи дръжки.Много добре иглежда на кит.Давай че да я видим и боядисана цялата.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колеги предлагам прагове от Стило и Пунто Abarth 200лв без монт. комплекта.Акo имате интерес пишете ЛСКолега, червените букви и най-големият шрифт едва ли ще помогнат да продадеш каквото и да е.Най добре си пусни обява в съответния раздел. Вероятно и в момента има хора които си търсятпрагове, но едва ли го правят в раздел "Тунинг"Илко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар