Евала пич! Много яко става! И аз смятах така да спретна типозото, но нали ходим по палатки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг проект за Бравото
Collapse
X
-
Колега гледам в секция купува си се снабдил с още един двигател 1,6 16кл.Подозирам че ще го слагаш на твоито Браво на задния мост да го направиш 4х4? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 МаитапппппппппппппппппА сега сериозно отдавна чакахме такъв ентусиаст при нас Евала за начинанието!!! Засега става много добре и според мен изобщо не е претрупано както казват някои колеги!( както винаги съм казвал всеки има право да няма вкус )Имаше едно момченце тука при нас в Русе пусна си пича в форума проекта за Турбо Типо и никои ни вопъл ни стон!! Но нищо аз съм предрекъл че за това Типо ще се носят легенди!!!Дано твоят къртовски труд не го забравят така бързо!Успех с начинанието!!!!!!!
Коментар
-
idm написа:Колега гледам в секция купува си се снабдил с още един двигател 1,6 16кл.Подозирам че ще го слагаш на твоито Браво на задния мост да го направиш 4х4? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 МаитапппппппппппппппппА сега сериозно отдавна чакахме такъв ентусиаст при нас Евала за начинанието!!! Засега става много добре и според мен изобщо не е претрупано както казват някои колеги!( както винаги съм казвал всеки има право да няма вкус )Имаше едно момченце тука при нас в Русе пусна си пича в форума проекта за Турбо Типо и никои ни вопъл ни стон!! Но нищо аз съм предрекъл че за това Типо ще се носят легенди!!!Дано твоят къртовски труд не го забравят така бързо!Успех с начинанието!!!!!!!
Коментар
-
да прав си, ама и колегата не продължи да допълва темата си[/quote]Ами ко да ти кажа Българска работа!!!! Момчето не е тръгнал нито да се хвали с начинанието си нито нищо!! Просто беше изложил своя Тунинг проек както си правят в белите страни! Цялата разработка пресмятания и сглобката на 100% са си изцяло негови!!!!! Само като пример ще кажа че с Ники Златков кат се видят си бият лапите кат първи дружки( и това защо - защото Златков е отдавна в бизнеса и знае за какво става на въпрос малко или много и това е една проява на уважение и респект към момчето!!! )Няма пък да ви говоря за какви глупости става на въпрос РАЗНИ хора какви ЛСта му пращаха напрао смешна история! Аз не мога да си обясна това завист лие избиване на комплекси ли какво целяха тези хора с тези приказки дет му ги наговориха. А няма пък да говоря по други разни форуми как го наричаха и как го обиждаха( Типото излезе покара го малко момчето из Русе се разчу видя се и се почнаха заяжданията )! Еми след подобни случки и изказвания как да търпи човек да се заяждат с него и да злословят за собствено ръчния му труд( а то се видя че е доста добър )!!Човека между другото е пич и въпреки всичко ще продължи по нанатък да си доразработва и съответно да ни отваря очите( доста хора за разлика от него крият своите разработки и поне на мен не ми е ясно ще ги ПАТЕНТОВАТ ЛИ кво)!!! Няма го сега в БГ!!!!
Коментар
-
Напълно подкрепям колегата idm.И аз съм участвял в проекта на Ици и ми е ясно колко труд,любов и нерви са хвърлени(за пари неговорим защото са МНОГО) по тази кола.Мога само да кажа,че колата е направена много професионално дори доста повече от така наречените състезателни автомобили в БГ шампионатите.Вярно е колегата го няма вече почти 4 месеца в БГ ,но върне ли се продължаваме.Лошото е че тенденциите в БГ са когато човек направи нещо хубаво да се оплюва на 99% ,а похвалите и суперлативите са само 1% Така е и при нас.В нашия град има една групичка хора които се мислят за богове ,а в същност са едни гаражни монтьори и покажеш ли нещо по-добро стават .........Другото в тази ситуация е че на живо ти се радват ,а като си обърнеш гърба почват с подигравките и с обидите.Накратко казано-БЪЛГАРСКА РАБОТА.Е те затова Ици си прави колата и смята да си я кара и показва в ЕВРОПА не в БГ.Колега съжалявам за офтопика ,но сметнах че е добре да знаеш че те очаква доста оплюване,то няма да е от нашите среди ,но...П.П. Успех с проекта и ще чакаме да видим завършването муPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Напълно подкрепям колегата idm.И аз съм участвял в проекта на Ици и ми е ясно колко труд,любов и нерви са хвърлени(за пари неговорим защото са МНОГО) по тази кола.Мога само да кажа,че колата е направена много професионално дори доста повече от така наречените състезателни автомобили в БГ шампионатите.Вярно е колегата го няма вече почти 4 месеца в БГ ,но върне ли се продължаваме.Лошото е че тенденциите в БГ са когато човек направи нещо хубаво да се оплюва на 99% ,а похвалите и суперлативите са само 1% Така е и при нас.В нашия град има една групичка хора които се мислят за богове ,а в същност са едни гаражни монтьори и покажеш ли нещо по-добро стават .........Другото в тази ситуация е че на живо ти се радват ,а като си обърнеш гърба почват с подигравките и с обидите.Накратко казано-БЪЛГАРСКА РАБОТА.Е те затова Ици си прави колата и смята да си я кара и показва в ЕВРОПА не в БГ.Колега съжалявам за офтопика ,но сметнах че е добре да знаеш че те очаква доста оплюване,то няма да е от нашите среди ,но...П.П. Успех с проекта и ще чакаме да видим завършването му
Коментар
-
Довечера разкарвам тия рапитки и започжам да китосвам леко полеко детайлите защото се оказа бая за финно китосване а то отнема време,иначе който е китосвал с Влакнест кит знае че тов ае лесно.Пляскаш и не ти дреме после се сваля с виброшлайфа ама след него почва финно и трябва на РЪКА за мое голямо съжаление Много исках да го направа завършено с боя до неделя и да дойда на сращата на форума да го видите ама май ще остане за др неделя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар