Здравейте колеги съфорумници.На 03.08.2007г си взех едно Браво от един колега в форума.От този ден карам Браво 1.6 16в.Реших да си поиграя малко с него и малко се поозорих.Имах бая работа преди да се реша да го тунинговам.Човека от който го взех ме предупреди че агренажа е за смяна (то тва се сменя като си купиш кола ама аз ...)Бях някъде 8-9 дни преди заплата и реших да си карам с стария агренаж и че ще издържи 8-10 дни ама УВИ Скъсах го и от там знаете какво следва - 16 бр. клапани,нови повдигачи,вал (че беше зле единия) носи свещи,нови кабели аве не ми се разправа.Като реших да го тунинговам се загледах сериозно под купето Не ми се говори .....Преди 1 седмица тамън си смених накладките и не можах да спра на един светофар и нали се сещате какво се случва...Спрях се в един Роувър от там предни фарове долу и крив преден капак.Търсих фарове ама най-накрая си намерих от Мареа срещу 140 лв бройката.От там десния калник беше крив и айде търси 3 дни десен калник...е и той се намери с/у 88 лв от Интеркар.Проблема дойде с капака...Изправяне не може... Нов ... 160лв с намалението от СофРостСложих си и заден мост от ХГТ с дисковете.Вече спира мн мн по-добре. Оправих го това няма проблем (се пак работа в сервиз )От 3 дни съм се захванал с моя приятел да правим само предната броня.Повярвайте мн е трудно да се излива БЕЗ калъп.Задната е зех готова и сега само трябва да се напасне и да се отреже за да пасне в/у мойта.Праговете са отливани 6 дни За сега още се мъчим с предната....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг проект за Бравото
Collapse
X
-
Добре си го започнал, но може би само аз имам негативно отношение към предната броня и праговете. Според мен изобщо не се вързват с цялата идея на колата: да е заоблена отвсякъде. Все пак колата си е изцяло твоя и ти си имаш предпочитания. Пожелавам успех и да не ти създава много главоболияFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Tornado написа:То хубавец ама за пръв път във форума да стане дума за гнилочи на Браво или Брава просто недоумявам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Tornado написа:То хубавец ама за пръв път във форума да стане дума за гнилочи на Браво или Брава просто недоумявам.
Коментар
-
Sparco_Racing написа:Yavor написа:Tornado написа:То хубавец ама за пръв път във форума да стане дума за гнилочи на Браво или Брава просто недоумявам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар