Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг проект за Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тунинг проект за Бравото

Здравейте колеги съфорумници.На 03.08.2007г си взех едно Браво от един колега в форума.От този ден карам Браво 1.6 16в.Реших да си поиграя малко с него и малко се поозорих.Имах бая работа преди да се реша да го тунинговам.Човека от който го взех ме предупреди че агренажа е за смяна (то тва се сменя като си купиш кола ама аз ...)Бях някъде 8-9 дни преди заплата и реших да си карам с стария агренаж и че ще издържи 8-10 дни ама УВИ Скъсах го и от там знаете какво следва - 16 бр. клапани,нови повдигачи,вал (че беше зле единия) носи свещи,нови кабели аве не ми се разправа.Като реших да го тунинговам се загледах сериозно под купето Не ми се говори .....Преди 1 седмица тамън си смених накладките и не можах да спра на един светофар и нали се сещате какво се случва...Спрях се в един Роувър от там предни фарове долу и крив преден капак.Търсих фарове ама най-накрая си намерих от Мареа срещу 140 лв бройката.От там десния калник беше крив и айде търси 3 дни десен калник...е и той се намери с/у 88 лв от Интеркар.Проблема дойде с капака...Изправяне не може... Нов ... 160лв с намалението от СофРостСложих си и заден мост от ХГТ с дисковете.Вече спира мн мн по-добре. Оправих го това няма проблем (се пак работа в сервиз )От 3 дни съм се захванал с моя приятел да правим само предната броня.Повярвайте мн е трудно да се излива БЕЗ калъп.Задната е зех готова и сега само трябва да се напасне и да се отреже за да пасне в/у мойта.Праговете са отливани 6 дни За сега още се мъчим с предната....
    Прикачени файлове

Гнилочите преди да ги изкърпя :
    Прикачени файлове

Коментар

След Удара : НОВА ПРЕСТИЛКА И ФАРОВЕ
      Прикачени файлове

Коментар

Разни :
        Прикачени файлове

Коментар

Още снимки :
          Прикачени файлове

Коментар

В момента отпред съм с 14" джанти а отзад с тия които си купих (те са 4 бр) ама нямам гуми за предните.Имам 9 14" а новите джанти са 15"Айде ще ви държа в течение на нещата :P

Коментар

Какъв хубавец БЕШЕ >>> Само едни джанти му трябваха ама аз ...

Коментар

То хубавец ама за пръв път във форума да стане дума за гнилочи на Браво или Брава просто недоумявам.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  То хубавец ама за пръв път във форума да стане дума за гнилочи на Браво или Брава просто недоумявам.
                  Винаги има първи път.То от снимките си личи

Коментар

Добре си го започнал, но може би само аз имам негативно отношение към предната броня и праговете. Според мен изобщо не се вързват с цялата идея на колата: да е заоблена отвсякъде. Все пак колата си е изцяло твоя и ти си имаш предпочитания. Пожелавам успех и да не ти създава много главоболия
                    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Tornado написа:
                      Прав си, с много добра защита са, но това мисля, че беше от първите години и най-вероятно е от Австрия или Швейцария - там хвърлят страшно много луга.А на колегата с тунинга - давай все така - кефи ме какво правите, само гледай да не прекалиш, че се получават едни грозотии... Бравото е много красива кола 100% сток, малко доразкрасяване никога не пречи, но прекаляването убива красивата кола. И айде догодина на Италфеста на Оптичния тунинг да си имаме фиатски победител!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                        Tornado написа:
                        Прав си, с много добра защита са, но това мисля, че беше от първите години и най-вероятно е от Австрия или Швейцария - там хвърлят страшно много луга.
                        Aвстрийка а пък е и 96-та

Коментар

Снощи докато се борех в гаража ми хрумна да има и нещо на капака се пак :PТова е на моя фр на кадетчето ама май както още не е монтирано ще го преместа на новия капак (трябва да го режа) а е чистак на 2 дни
                          Прикачени файлове

Коментар

Sparco_Racing написа:
                            Yavor написа:
                            Tornado написа:
                            Прав си, с много добра защита са, но това мисля, че беше от първите години и най-вероятно е от Австрия или Швейцария - там хвърлят страшно много луга.
                            Aвстрийка а пък е и 96-та
                            Виж как познах само - виждал съм изгнили 10-11 годишни аудита и мерцедеси от там, да не говорим за 6-7 годишни японски коли с дупки по праговете и бомбетата - особено от планинските части на Австрия,където маат по сняг повече то половината година!
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ами така свава като всеки гледа да си купи браво за 3000лв. Евтиното излиза скъпо.А за тунинга- За предната броня си се престарал - малко като кич седи.Задната изглежда добре.Капака ще стане по добре ако го няма тва издутото по средата, нещо като на снимката например.
                              Прикачени файлове
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                              X