Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортен Волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортен Волан

Здрасти на всички...Имам няколко въпроса за спортните волани!Та,харесал съм си един много добър модел на въпросните спортни волани,и се чудя какъв "адаптер" да сложа ,за да пасне?Има ли начин да се върже клаксона,ако воланът няма бутон за Нитро-система,и ако да-как?И най-вече струва ли си,слагането на един спортен волан? Знам ,че ще има противоречиви мнения,но все пак... :D
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

на мен не ми харесва и не бих си сложил

Коментар

Значи колега не е "адаптер" а фланец, защо ти е ботон за нитро и какво общо има той с клаксона? Всеки спортен волан си има клаксон ако няма "капачката" която се слага за клаксона се продава по 5лв. но като вземеш волан обикновенно го дават с нея. Клаксона се свързва по същия начин по който ти е свързан на сегашния волан с две жички. Фланец можеш да си вземеш от всеки "тунинг" магазин по 20лв. ако можеш да си намериш оригинален ще е още по- добре, но за фиат малко трудно ще намериш. Дали си заслужава да си сложиш, аз лично съм за, на мен ми харесва. Типото има едно чопче което се вижда като махнеш волана , за това моят съвет е да пробваш да сложиш първо фланеца и после да го купиш.един приятел продава в мометна ако искаш погледни го http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=60554
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Много готино става колега специално на типото и аз съм със спортен волан само ,едно нещо да те предупредя преди да търсиш фланец вземи си свали твоя волан и виж каква форма и оста за фланеца ,два вида са с нарязани шлици и шестогран. Ако е втория имам такъв чисто нов и ще ти го подаря едно време като взимах ми го дадоха ма не стана моя е със шлици тъй че го провери това .А за клаксона както каза колегата по горе няма грижи жичката е една и я връзваш за бутона който има две клеми ще пробваш на едната няма звук на другата има . Не се сещам как беше точно сори.Айде успех и да пуснеш снимка на волачето като го сложиш
        Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
        Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Working...
        X