Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да увелича малко мощността на Типото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да увелича малко мощността на Типото?

Та значи, мога да отделя около 300лв., та се питах едни 10-15 коня на Типо-то отгоре как ще му дойдат, че искам да стане малко по-бързичко.Мислех си за разпределителен вал от 1.8(ГТ-то) или 2.0 дали ще станат и колко ще увеличи мощността.Някой ако има други идеи или има подобен опит може да сподели също.
    N.Y. State of Mind

Ми те конете май са по скъпички- мангалите ги търгуват по хилядарка и повече, а ти със 10-15 си направи сметката Шегата настрана- къв мотор ти е типото И само с валове нищо не се постига- между 1.6 и останалите 8V има разлика във лифтинга, но реално ефекта е незабележим
    cinq 16V, Delta 1 2.0

Коментар

Мотора е 1.6 моно, едновалов.А колко излиза да мина на карб с по-голям жигльор примерно?Освен карба и изпускателния колектор друго сменя ли се при т’ва?
      N.Y. State of Mind

Коментар

от двувалов мотор забрави за вал,имаше един индивид на бояна дет обясняваше разни щуротииот 1.6 нагоре всичко е двувалово,изпускателен и всмукателен вал,сметни дали ще запали колата ти с такъв вал,независимо кой

Коментар

Мисли за два двойни карбуратора На горубляне се продават
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
            Мисли за два двойни карбуратора На горубляне се продават
            А кач пара са знаеш ли?
            N.Y. State of Mind

Коментар

Около 160лв знам,че вървят с колектора,за настройка ти трябва добър карбураторджия
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

М’чи не е много бре...я кажи на кой магазин в Горубляне ги дават за толкоз пари да ида да ги погледна Ти твойта напрай ли я така?За монтаж де ходи?И колкоо горе-долу увеличава мощността и разхода той чудо карба Ей много питам,ей!
                N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                  М’чи не е много бре...я кажи на кой магазин в Горубляне ги дават за толкоз пари да ида да ги погледна Ти твойта напрай ли я така?За монтаж де ходи?И колкоо горе-долу увеличава мощността и разхода той чудо карба Ей много питам,ей!
                  Ми те не са нови,а са втора ръка ше питам един приятел той ми казва,мойта още не съм я правил,мощноста е взависимост как са настроени карбовете,но си мисля,че едно 100 коня може и да станеш А за разход вече няма да е като сега гарантирам ти

Коментар

sachma написа:
                    Мотора е 1.6 моно, едновалов.А колко излиза да мина на карб с по-голям жигльор примерно?Освен карба и изпускателния колектор друго сменя ли се при т’ва?
                    Най лесно е да продадеш твойто, да посъбереш малко парици и http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18783[url]
                    cinq 16V, Delta 1 2.0

Коментар

целта май е момчето да си направи неговата кола по мощна а не да си купува друга100 кончета малко съмнително да изкара с тези парицииначе с карбовете ще има много голяма разлика

Коментар

Пич ще ти пусна една муха.Да се сещате че на времето имаше един модел на Фиат (RITMO)Та тази история има един мотор 2.0 L двувалка ,мисля че е с два карборатора и е с 130кончетаКакво ще кажеш да се разшеташ и да си намериш цяла кола за 300лева.Пък после си прави каквото искаш.На ТИПОТО ще му хареса.

Коментар

аз ти предлагамспортен филтъри нова изпускателна система, и според мене ще хванеш - 10тина кончета а и по-добър звук, което според мен е по-далавера права, от край до край и накрая едно по-голямо гърненце и си на 6 а най-важното е, че разхода не би трябвало да мръдне, защото с карбовете не знам как ще е бос съм
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                            аз ти предлагамспортен филтъри нова изпускателна система, и според мене ще хванеш - 10тина кончета а и по-добър звук, което според мен е по-далавера права, от край до край и накрая едно по-голямо гърненце и си на 6 а най-важното е, че разхода не би трябвало да мръдне, защото с карбовете не знам как ще е бос съм
                            С филтър нищо няма да направи,а с тази генерация ако сложи на по широки тръби само ще я скопи,ако сложи нормални ще върви по същия начин само ще трещи повече,а с карбовете разхода ще се вдигне определено,но си заслужава според мен :D

Коментар

Не мое ли един чип да му туриш.
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                              X