Та значи, мога да отделя около 300лв., та се питах едни 10-15 коня на Типо-то отгоре как ще му дойдат, че искам да стане малко по-бързичко.Мислех си за разпределителен вал от 1.8(ГТ-то) или 2.0 дали ще станат и колко ще увеличи мощността.Някой ако има други идеи или има подобен опит може да сподели също.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да увелича малко мощността на Типото?
Collapse
X
-
sachma написа:М’чи не е много бре...я кажи на кой магазин в Горубляне ги дават за толкоз пари да ида да ги погледна Ти твойта напрай ли я така?За монтаж де ходи?И колкоо горе-долу увеличава мощността и разхода той чудо карба Ей много питам,ей!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
sachma написа:Мотора е 1.6 моно, едновалов.А колко излиза да мина на карб с по-голям жигльор примерно?Освен карба и изпускателния колектор друго сменя ли се при т’ва?cinq 16V, Delta 1 2.0
Коментар
-
Пич ще ти пусна една муха.Да се сещате че на времето имаше един модел на Фиат (RITMO)Та тази история има един мотор 2.0 L двувалка ,мисля че е с два карборатора и е с 130кончетаКакво ще кажеш да се разшеташ и да си намериш цяла кола за 300лева.Пък после си прави каквото искаш.На ТИПОТО ще му хареса.
Коментар
-
аз ти предлагамспортен филтъри нова изпускателна система, и според мене ще хванеш - 10тина кончета а и по-добър звук, което според мен е по-далавера права, от край до край и накрая едно по-голямо гърненце и си на 6 а най-важното е, че разхода не би трябвало да мръдне, защото с карбовете не знам как ще е бос съмA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:аз ти предлагамспортен филтъри нова изпускателна система, и според мене ще хванеш - 10тина кончета а и по-добър звук, което според мен е по-далавера права, от край до край и накрая едно по-голямо гърненце и си на 6 а най-важното е, че разхода не би трябвало да мръдне, защото с карбовете не знам как ще е бос съмex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар