А относно броните от МК2 мисля че ще вървят в добра комбинация с фарове от МК2 или с кръгли.
Колега, няма да тичат тези кръглите фарове според мен. Но ако сложиш такива като на МК2.........тогава вече ще е друго А сайта още не мога да го намеря
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Като гледам в англия всяка 2-ра направена ГТ е с такива кръгли фарове незнам какво не им харесвате може би защото в България се напълни с ефтини "тунинг" аксесоари и всеки кичи квото му падне и се отвръщаваме по улиците постоянно като видим няква такава кола като за пример ще дам това за кръглите фарове че се започна с едни пластмасови решетчици отпред на фаровете или бленди още както се казват .мерси
Като гледам в англия всяка 2-ра направена ГТ е с такива кръгли фарове незнам какво не им харесвате може би защото в България се напълни с ефтини "тунинг" аксесоари и всеки кичи квото му падне и се отвръщаваме по улиците постоянно като видим няква такава кола като за пример ще дам това за кръглите фарове че се започна с едни пластмасови решетчици отпред на фаровете или бленди още както се казват .мерси
Колега, изказвам мнение. Не по-малко от теб се интересувам от тунинг, но просто не седят добре кръглите фарове на МК1, според мен. Ако може да се напаснат от МК 2 би било страхотно. Това ще е първото нещо, което отивам и си взимам веднага (и така спестявам значително много, защото единственото, за което бих си купил МК2 са фаровете и предната броня).
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Бях неделя на калояново на пистата да гледам италианско преследване мога довечера да ви пусна малко снимки да видите кой стана 1-ви За снимки все не остава време.
Коментар