Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брони Пунто МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето едни мн добри идейки които ми допаднаха много http://www.puntosports.co.uk/forums/...ad.php?t=78547http://www.puntosports.co.uk/forums/...ad.php?t=78313
    Punto 1.4 gt

Коментар

Черната е много готина! А синята не ми е по вкуса. Аз съм се замислил и аз да слагам на мойта някоя брония, ама още чакам кинти
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Тъкмо ще направим сделката ти взимаш кит за твоята аз взимам твоите за моята с хрилете ли е отпреде ?
        Punto 1.4 gt

Коментар

Да с хриле е. Иначе няма проблем ще се спазарим. Стига да сложа другите
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

jblmusic написа:
            А относно броните от МК2 мисля че ще вървят в добра комбинация с фарове от МК2 или с кръгли.
            Колега, няма да тичат тези кръглите фарове според мен. Но ако сложиш такива като на МК2.........тогава вече ще е друго А сайта още не мога да го намеря
            Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
            Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Като гледам в англия всяка 2-ра направена ГТ е с такива кръгли фарове незнам какво не им харесвате може би защото в България се напълни с ефтини "тунинг" аксесоари и всеки кичи квото му падне и се отвръщаваме по улиците постоянно като видим няква такава кола като за пример ще дам това за кръглите фарове че се започна с едни пластмасови решетчици отпред на фаровете или бленди още както се казват .мерси
              Punto 1.4 gt

Коментар

Колега какво чакаш а не си направиш колата в Гаража.
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хубаво време да снимам колата
                  Punto 1.4 gt

Коментар

jblmusic написа:
                    Като гледам в англия всяка 2-ра направена ГТ е с такива кръгли фарове незнам какво не им харесвате може би защото в България се напълни с ефтини "тунинг" аксесоари и всеки кичи квото му падне и се отвръщаваме по улиците постоянно като видим няква такава кола като за пример ще дам това за кръглите фарове че се започна с едни пластмасови решетчици отпред на фаровете или бленди още както се казват .мерси
                    Колега, изказвам мнение. Не по-малко от теб се интересувам от тунинг, но просто не седят добре кръглите фарове на МК1, според мен. Ако може да се напаснат от МК 2 би било страхотно. Това ще е първото нещо, което отивам и си взимам веднага (и така спестявам значително много, защото единственото, за което бих си купил МК2 са фаровете и предната броня).
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Братле каде се загуби? Още чакаме снимки в гаража :P
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Бях неделя на калояново на пистата да гледам италианско преследване мога довечера да ви пусна малко снимки да видите кой стана 1-ви За снимки все не остава време.
                        Punto 1.4 gt

Коментар

еее аиде малко по сериозно давай да гледаме снимките от там
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

айде ето малко кой ще познае кой беше номер 1
                            Punto 1.4 gt

Коментар

Ти е*ашая ли се? Трабанта??????
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Според мен Сиерата Изглежда пред разпадане ,ама с какви джанти само
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X