Мисля че чипът вдига моштноста в проценти колеги и от това което знам понеже вече една година имам чип на моето браво жтд-105 и там кадето ми го слагаха ми изнесе човекът лекция . Бензиновите мотори без турбина ми каза са на 8-12% бензин турбиниран 19-21% и дизел тд или жтд 28-32% .Моят чип ми излезе 500лв-вав Шумен. Расход на 100км 7.5лт смесен, като имам около 30км изминати сас 190км/ч , 40км-градско, останалото извън градско е изминато с 85-90км/ч . Измерването става с пълен резервоар след пробегът допълвам .Слет чипът колата доста живна на 4-та и 5-а по осезателно . Дърпал сам се сас 2-ве жтд-та 105 стокови има голяма разлика .Просто задоволихме любопитството си с колегите те искаха да видат файдата от чипа а аз да видя разликата .
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Искам да попитам ако си сложа такъв чип на моята брава, какви ще са предимствата и недостатъците
Най добре си го тури в жабката на колата,защото недостатъците са повече от предимствата.П.С.Прочети темата за портването на главата на ЖТД,след като направиш това описано в нея,тогава може да извадиш чипа от жапката и го ползваш.
Коментар