Здравейте както повечето от вас разбраха сам нов във форума и скоро влезнах в правия път за фиатите. Та въпроса ми е има ли чип тунинг за мойта колица и ако може да ми дадете някакво инфо. Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто чип тунинг
Collapse
X
-
На къде повече бе бате , на къде ще го правиш по- бързичко. Виж си номера на компа и пусни запитване до фирмите предлагащи чип тунинг, дали имат чип и всичко останалокоето те интересува. Знай че всичко което е качествено е доста парички. Нали знаеш, че всичко завлича със себеси и още неща т.е. по бързо- по ниско-по устойчиво и т.н. Аз се бях надъхал да чипосвам типока , разговарях с няколко човека и това което ми казаха беше, че общо взето начина, по който ще действа подобно чудо при мен е да включва 5 клапа която е само когато колата е студена. Това което ми казаха също беше, че по принцип италианците правят свойте мотори на макс още от завода, докато примерно немеца какво прави, мотор, който може да даде още като мощност той го скупява, при тях това позволява и дава големи резултарти при чипосването. м/у др. как ще му ходят едни по - големи джантите на твоя красавец ако знаеш и като го свалиш става лудо.
Коментар
-
Значи сега сам кредитен мионер :D и ще изчакам малко с джантите но със сигурно ще поработя над колата! Аз не разбирам много от английски, но в саит puntopower пише че може да стане 180 коня. Не мога да разбера какво трябва да се смени. Затова питам ако някой знае за моита кола лично дали може т.е. със сигурност може въпроса е дали има смисъл и колко пари ще струва! peace brother>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Я виж за този сервиз:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15837Доста хора са си пипнали колите при Бобо и са доволни.Като го чипосаш ще почне да трие съединителя малко по-бързо, но си заслужаваhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
..
zarcov написа:Значи сега сам кредитен мионер :D и ще изчакам малко с джантите но със сигурно ще поработя над колата! Аз не разбирам много от английски, но в саит puntopower пише че може да стане 180 коня. Не мога да разбера какво трябва да се смени. Затова питам ако някой знае за моита кола лично дали може т.е. със сигурност може въпроса е дали има смисъл и колко пари ще струва! peace brotherFiat Punto HGT
Коментар
-
http://www.digitaltuning.bg/products.php от чипването не очаквай повече от 10ина коня."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
soulkeeper написа:На къде повече бе бате , на къде ще го правиш по- бързичко. Виж си номера на компа и пусни запитване до фирмите предлагащи чип тунинг, дали имат чип и всичко останалокоето те интересува. Знай че всичко което е качествено е доста парички. Нали знаеш, че всичко завлича със себеси и още неща т.е. по бързо- по ниско-по устойчиво и т.н. Аз се бях надъхал да чипосвам типока , разговарях с няколко човека и това което ми казаха беше, че общо взето начина, по който ще действа подобно чудо при мен е да включва 5 клапа която е само когато колата е студена. Това което ми казаха също беше, че по принцип италианците правят свойте мотори на макс още от завода, докато примерно немеца какво прави, мотор, който може да даде още като мощност той го скупява, при тях това позволява и дава големи резултарти при чипосването.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
santo_trafficante написа:200лв през ОБД от 131кс става 160ксNm от 200 на 245Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:santo_trafficante написа:200лв през ОБД от 131кс става 160ксNm от 200 на 2450898 501 300
0887 501 300
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар