Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде да намеря пръчки за Angel eyes?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откъде да намеря пръчки за Angel eyes?

Не мога да се сетя от къде или от какво да намеря тези пръчки, намерих от щори обаче са кухи вътре и не стават. Сетих се за закачалки за дрехи ама тези дето ги виждах имат балончета вътре и също не стават. Дайте някоя идея, ако някой е правил подобно нещо
    Bravo HGT 2001

Re: Откъде да намеря пръчки за Angel eyes?

v_a_c_h_o_o написа:
    Не мога да се сетя от къде или от какво да намеря тези пръчки, намерих от щори обаче са кухи вътре и не стават. Сетих се за закачалки за дрехи ама тези дето ги виждах имат балончета вътре и също не стават. Дайте някоя идея, ако някой е правил подобно нещо
    Колега, от щорите има такива каквито търсиш само че са по рядко там също използват плътни но пък шестоъгълни. И все пак мисълта ми е да потърсиш и при други фирми за щори - има ги!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

доколкото си спомням точно от щори се ползват, но плътниявно не си попаднал на такива каквито ти трябват

Коментар

И кухи стават, колеги. Само при нарязването трябва да се внимава да не са дълбоки разрезите иначе се чупят. По-лесно се нагряват и много по-лесно се огъват. Но ако някой намери плътни по-добре тях да ползва. И да каже после откъде ги е взел.
        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Трябват ти силиконови пръчки. От онзези дето са за пистолетите. Аз тука в бургас съм намирал два вида едните по тънки и по-дебели. Като ги има матови и прозвачни. Най красиво става с най-тънките и прозрачни. Разпробираш от двете страни на ниски обороти по една дупка за светодиод и готово. Правил съм ги обаче за бравата просто не виждам как могат да станат с обикновените фарове. Мога да ги сложа на дългите но силикона 1000% ще се разтопи като ги пусна. Успех
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Плътни пръчки има в Бриколаж на Цариградско, аз оттам съм зимал водят се за завеси или нещо подобно, кръгли и пълни...Успех
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
              Плътни пръчки има в Бриколаж на Цариградско, аз оттам съм зимал водят се за завеси или нещо подобно, кръгли и пълни...Успех
              Колега, няма такова чудо там. Не знам кога си ги виждал, но просто няма вече такива. В практикер също. А един др колега с Пунто беше направил 2 кръга и ги беше сложил на самото стъкло, един до друг. А честно казано на Брава, Браво, Мареа.......няма да изглеждат мн добре. Но всеки има различен вкус и виждания. Успех.
              Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
              Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Working...
              X