Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вертикално отваряне на вратите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sparco_Racing написа:
    Grisha написа:
    MrElectro написа:
    Колегата Sparco_Racing също прави.Пиши му ЛС
    Прави ама иска луди пари,нещо от сорта на 1800лв ми се върти в главата
    Никога не съм говорил за такива цифри ....500 лв без монтаж е при нас ...
    А с монтаж?
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
      Sparco_Racing написа:
      Grisha написа:
      MrElectro написа:
      А с монтаж?
      Сори колега но вече на Фиат се отказахме да слагаме заради това че под десния калник седи тъпото бензиново филтърче ( или там квото е ) което пречи и без да бъде преместено няма как да се дигне пасажерската врата...Съжелявам ... Иначе за други марки няма проблеми ...

Коментар

Става въпрос за Ситроен Ксара. Още не съм тръгнал да ги правя така, но само питам ориентировачно с монтажа колко пари ще излезе?
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
          Става въпрос за Ситроен Ксара. Още не съм тръгнал да ги правя така, но само питам ориентировачно с монтажа колко пари ще излезе?
          В момента съм в Германия и като се прибера ще пиша че се пак трябва да се уточня с колегата

Коментар

Добре де вие ако направите вратите за окло 500 лева после някой горе доло за кви пари ще ги монтира.. ?!
            Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Sparco_Racing написа:
              Grisha написа:
              MrElectro написа:
              колега,а имаш ли за купе и къде правят монтаж.много съм навит на ламбо врати ама тука във варна не мога да намеря.благодаря.

Коментар

ne6toto написа:
                Sparco_Racing написа:
                Grisha написа:
                MrElectro написа:
                колега,а имаш ли за купе и къде правят монтаж.много съм навит на ламбо врати ама тука във варна не мога да намеря.благодаря.
                не знам дали на купето филтарчето е под калника но ако е само заради това ти гарантирам че ще го преместя,ти само се навий да ги направиш.все пак ти имаш опит.не искам некой посерко да ми осере колата.говоря сериозно.

Коментар

Сори колега но вече на Фиат се отказахме да слагаме заради това че под десния калник седи тъпото бензиново филтърче ( или там квото е ) което пречи и без да бъде преместено няма как да се дигне пасажерската врата...Съжелявам ... Иначе за други марки няма проблеми ...[/quote]ако требе ще го монтирам на тавана този филтар.

Коментар

[/quote]Сори колега но вече на Фиат се отказахме да слагаме заради това че под десния калник седи тъпото бензиново филтърче ( или там квото е ) което пречи и без да бъде преместено няма как да се дигне пасажерската врата...Съжелявам ... Иначе за други марки няма проблеми ...[/quote]баси филтера ще му дам свободно.

Коментар

Този филтър не е ли за изпаренията от резервоара??? Аз мисля че може да се махне.Не е кой знае какъв проблем.
                      COUPE 1.8 16V
                      Volvo XC90 T6

Коментар

А мислите ли си, че това е горивен филтър? Ако е така, смело махайте и ще изревете след време.
                        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Working...
                        X