Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да попитам за фолио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да попитам за фолио

Приятели искам да залепя две големи ленти отвън на Бравата по дължина, и исках да попитам дали да търся някакво по специално фолио, защото смятам да взема такова което е за мебели уж. Според мен друго и да има няма да е кои знае колко по различно. Вие какво ще кажете.
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

с каква цел

Коментар

Колега, оптичен тунинг на Бравата в стил Shelby ли ще правиш? - Ако е това, ще изглежда доста смешно на Фиат.http://media.ford.com/press_files/im...shelby_5.jpgА относно фолиото - не слагай от това за мебели, защото то не е предвидено да издържа на слънце, дъжд, прах и ще се отлепи доста бързо. Вземи си от това, от което лепят реклами по автомобили.
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

Точно такава е идеята. Сигурен съм че няма да е смешно, защото колкото коли съм видял така направени все са ми харесвали

Коментар

dannybo написа:
          Колега, оптичен тунинг на Бравата в стил Shelby ли ще правиш? - Ако е това, ще изглежда доста смешно на Фиат.
          Не е смешно, а е циганско и селско . По-добре не си разваляй колата.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
            dannybo написа:
            Колега, оптичен тунинг на Бравата в стил Shelby ли ще правиш? - Ако е това, ще изглежда доста смешно на Фиат.
            Не е смешно, а е циганско и селско . По-добре не си разваляй колата.
            Що бе аз съм виждал едно Типо така направено черно с бели ленти и му стоеше доста добре.Даже ако кажете какво фолио се използва може и един приятел да светна, че е мераклия...
            N.Y. State of Mind

Коментар

винаги съм бил фен на шелби и вайпър лентите а щом няма да го правиш с боя, винаги можеш да го върнеш, както преди. В рекламните агенции имат такова фолио, можеш да потърсиш и там да разпиташ...пп и после да пуснеш снимки, ей, да видим как е станало
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

такова фолио можеш да намериш по рекламните агенции или фирми който лепят реклами по автомобилите,автобуси и т.н сещаш ли се ?също така има в някой по големиу магазини за канцеларски материалиа пък и да питаш предполагам че ще ти кажат какво им е фолиото
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                  такова фолио можеш да намериш по рекламните агенции или фирми който лепят реклами по автомобилите,автобуси и т.н сещаш ли се ?също така има в някой по големиу магазини за канцеларски материалиа пък и да питаш предполагам че ще ти кажат какво им е фолиото
                  мда сещам се ама ми се струва че е едно и също с тва за мебели. В Бургас има един голям магазин за такива работи (Домко) и там има супер много видове, цветове, дебелина но все пак ще попитам в някоя агенция

Коментар

Interceptor написа:
                    soulkeeper написа:
                    мда сещам се ама ми се струва че е едно и също с тва за мебели. В Бургас има един голям магазин за такива работи (Домко) и там има супер много видове, цветове, дебелина но все пак ще попитам в някоя агенция
                    въпроса е да издържа на дъжд(автомивка) слънце и да не изсъхвапредполагам че в този магазин ще ти кажат кой са тези слагай смело както казават колегите ако не ти хареса махш не е ли такапоздрави
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз взех да се замислям дали да не бъзна Типото...
                      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                        Аз взех да се замислям дали да не бъзна Типото...
                        да ти кажа честно виждал съм типо така и не че е много грозно но всякаш не е за него все пак въпрос на мнение
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

за софия мога да помогна - васкони-дружба1 ,до ОМВ-то

Коментар

Като заговорихме за фолио аз мислим в скоро време да сложа и на предния джам 75%
                            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

мутра ама трябва да си вземеш и опел кадет кабрио

Коментар

Working...
                              X